Sebut sahaja nama Kak KM atau Liana Rosli, pasti ramai mengenai anak kepada pelakon veteran Normah Damanhuri yang sering mencetuskan kontroversi.

Walaupun sering dikecam, namun ramai mengagumi hubungan rapat usahawan itu bersama adik beradik dan sering membahagiakan ibunya.


BACA: Kak KM Baru Tahu Aksi Tepuk Punggung Salah, Janji Tak Buat Lagi

Baru-baru ini, ibuya pelakon Normah Damanhuri menangis sebak apabila Kak KM menghadiahkannya sebuah kereta jenis Honda yang dibeli secara tunai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lianarosli (@lianarosli_official)

Berkongsikan video di Instagram Kak KM berkata pemberian tersebut adalah tanda kasih sayangnya buat ibunya tercinta. Menurut Kak KM, ibunya ada menyatakan hasrat untuk membeli kereta dan dia menunaikan impian permaisurinya itu.


Perkongsian video itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang turut sebak serta memuji Kak KM yang tidak lupa membahagiakan ibunya. Kata netizen lagi, ini antara sebab rezeki Kak KM melimpah ruah kerana sentiasa menduhulukan ibunya serta tidak berkira.

Pada Mac lalu, Kak KM dan adik beradik membuat kejutan menghadiahkan sebuah rumah di kampung halaman pelakon itu.

Difahamkan, rumah tersebut merupakan milik bapa mereka namun kini sudah sepenuhnya menjadi ibu dan mereka adik-beradik telah melakukan renovasi supaya lebih selesa.