fbpx

Nora Danish: Saya Tak Terlalu Kejar Untuk Kahwin

Setiap kali gambar beliau bersama teman lelaki dimuat naik ke akaun sosial terutamanya Instagram pasti ada sahaja peminat yang menyarankan supaya pasangan ini cepat berkahwin. Buat tuan punya badan, perkahwinan bukan satu perkara yang boleh dipaksa.

Bercakap kepada Media Hiburan keluaran terbaru, Nora Danish mengakui yang beliau faham akan kehendak peminat namun ini melibatkan masa depan dirinya sendiri.

“Saya faham apa yang dirasakan peminat. Saya bersyukur kerana mereka mendoakan yang baik baik sahaja. Saya pernah gagal dalam cinta dan perkahwinan. Untuk ke arah itu, kami tidaklah terlalu mengejar. Dulu masa muda, saya selalu fikir nak cepat kahwin”

BACA: Nora Danish Terima Ancaman Rogol Di Instagram, Malas Ambil Pusing

“Bila sudah kahwin pula, kena fikir masa depan perkahwinan itu pula. Jadi ia bukan satu perkara yang ringan sebenarnya. Apa yang kami lalui kini bukan lagi proses nak mengenali hati budi kerana ia terlalu cliche, sebaliknya saya lebih kepada menerima keburukannya”

“Kalau dah kahwin nanti, tidak perlu nak complaint atau timbul rasa menyesal,” jelas Nora Danish yang turut mengakui kedua dua belah keluarga tidak memaksa untuk mereka berkahwin.

Nak tahu apa lagi yang Nora Danish ceritakan tentang hubungan beliau bersama kekasih, Nedim Nazri? Dapatkan Media Hiburan keluaran terbaru di pasaran hari ini. (rtky/m)