fbpx

Nora Danish Labur RM100,000 Buka Kafe, Jual Jubah

Kami suka mendengar kisah selebriti yang memulakan perniagaan tidak kira kecil atau besar. Tidaklah hanya bergantung kepada pendapatan sebagai selebriti yang semakin tidak menentu hari ini. Terbaru, Nora Danish ceburkan diri dalam perniagaan dengan membuka kedai kopi.

Menerusi kemaskini di akaun Instagram beliau sejak beberapa minggu ini, peminat boleh melihat yang Nora Danish dan rakan rakan kini sibuk dengan proses pembukaan sebuah kafe yang diberi nama Kopi N XOXO dan terletak di Bangsar.

“Saya kini sibuk dengan persiapan pembukaan kafe yang diberi nama Kopi N XOXO dan terletak di Bangsar. Ini merupakan kafe yang dikongsi bersama teman baik saya. Kafe ini berkonsepkan butik dan saya akan meletakkan fesyen jubah jenama saya sendiri iaitu Nora Danish”

“Dari segi dekorasi, susun atur meja dan kerusi, konsep hinggalah pilihan menu, modalnya lebih kurang RM100,000. Sekarang kami sedang dalam fasa untuk mencari menu yang sesuai dan saya mahu orang datang kerana makanan yang kita jual sedap,” ujarnya kepada Utusan Malaysia.

Dalam perkembangan berkaitan, Nora Danish kini sedang menantikan filem lakonannya Hantu Bungkus Ikat Tepi dan Suami Jatuh Dari Langit yang akan ditayangkan di pawagam tidak lama lagi selain bakal terlibat dengan penggambaran filem Isteri Untuk Dijual. (rtky/m)