fbpx

Netizen Tuduh Nafiez Zaidi, Kekasih Tinggal Sebilik Di Pulau Perhentian

Baru-baru ini, laporan memberitahu pelakon Fify Azmi dan Nafiez Zaidi antara pelancong yang terperangkap di Pulau Perhentian, Besut, Terengganu selepas memasuki tempat peranginan itu sejak 24 Februari lalu berikutan ombak kuat.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Bagaimanapun, ada netizen menuduh mereka melakukan perkara tidak elok apabila berkunjung ke pulau itu. Menurut, Nafiez berkata dia sudah menjangkakan kecaman tersebut apabila ada yang menuduh mereka tinggal sebilik.

BACA: Fify Azmi Tak Tolak Jodoh Dengan Sharnaaz Ahmad

“Ditambah kami adalah pasangan kekasih dan ia makin menguatkan dakwaan itu. Bagaimanapun, kami ke sana atas undangan kerja dan bukannya suka-suka.

“Betul, perkara ini akan timbulkan fitnah apabila kami buat hantaran begitu di media sosial. Namun, kami cuma nak kongsi keadaan sebenar yang berlaku ketika di sana,” katanya.

Kata Nafiez lagi, netizen boleh menuduh apa sahaja kerana mereka tidak nampak apa yang berlaku di sana. Ujarnya, mereka tidak melakukan sesuatu di luar batas seperti yang didakwa.

“Tak hairanlah mereka akan tuduh kami buat benda tak elok. Alhamdulillah, kami jaga kelakuan dan jaga batasan sebagai umat Islam. Lagipun ia bukan di luar negara. Semua yang bekerja di resort itu adalah orang Islam. Takkanlah kami nak pergi duduk berdua-duaan begitu.

“Kami pun datang dalam bot yang sama dengan keluarga Melayu dan mereka pun kenal kami. Biarlah netizen nak cakap apapun. Yang penting hanya kami berdua tahu perkara sebenar. Keluarga kami pun tahu kami ada di sana,” katanya.

Sementara itu, Nafiez memaklumkan mereka berjaya berjaya keluar dari pulau itu pada jam 10 pagi kelmarin dengan bot yang disediakan.