fbpx

Netizen Tegur Aksi Goyang, Tepuk Punggung Pengasas Produk

Sebut sahaja nama usahawan sensasi Kak KM atau Liana Rosli, pasti ramai mengenai anak kepada pelakon veteran Normah Damanhuri yang sering mencetuskan kontroversi.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Baru-baru ini, perkongsian terbaru pengasas produk itu menjadi perhatian apabila memaparkan usahawan kosmetik Datuk Seri Vida, pelakon Ifa Raziah dan penyanyi Cheta Pot Pet menunjukkan punggung mereka di khalayak ramai.

BACA:  Beli Banglo RM5 Juta, Kak KM Tiada Niat Nak Menunjuk

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lianarosli (@lianarosli_official)

Apa yang menimbulkan rasa kurang senan netizen apabila Kak KM bertindak menepuk punggung mereka seolah mahu ‘menguji kehebatan aset’ mereka.

“Punggung siapa yang paling mencengkam sekali, kita tengok! Jadi siapa nak dapatkan punggung paling ‘aum’ sekali, korang kena datang,” katanya.

Diruangan komen, rata-rata netizen menyifatkan aksi tersebut seolah tiada maruah serta dikatakan semakin melampau.

Meskipun ramai yang mengecam, namun ada yang mendoakan agar kesemua mereka diberikan hidayah. Malah, ada netizen mengatakan disebabkan itu juga penghuni neraka kebanyakannya golongan wanita.