fbpx

Netizen Puji Syamsul Yusof Tetap Sporting Layan Peminat

Umum mengetahui, sedang hangat diperkatakan mengenai kemelut rumah tangga pengarah terkenal Syamsul Yusof apabila isteri pertamanya, Puteri Sarah memfailkan perceraian pada Isnin lalu.

Malah, penerbit eksekutif Razor Edge Pictures, Datuk Saniboey Mohd. Ismail berkata kemelut rumah tangga yang dihadapi Syamsul sedikit sebanyak mengganggu fikiran pengarah tersebut yang kini di set penggambaran.

BACA:  Fikiran Syamsul Yusof Kusut, Terganggu

Bagaimanapuin, pengarah itu dipuji kerana tetap profesional dan semangat mengenai soal kerja meskipun berdepan masalah.

Baru-baru ini, tular video dimuat naik seorang pengguna TikTok yang terjumpa Syamsul dan tidak melepaskan peluang untuk menegur sapa pengarah itu.

@maznieymazlan

#CapCut Masalah mereka, biar dyeowg settlekan.. kte kat sini doa yg baik2 je utk mereka??? @syamsulyusoffilm @Puteri Sarah liyana @irakazarofficial

? bunyi asal – maznieymazlan93 – maznieymazlan93

Pengguna TikTok bernama Mazni itu berkata dia tidak bimbang dikecam disebabkan bergambar dengan Syamsul yang kini dikecam teruk oleh netizen.

Menerusi kapsyen, wanita itu berkata masalah rumah tangga biar mereka sahaja yang selesaikan dan kita hanya mendoakan yang baik-baik sahaja untuk mereka.

Perkongsian video itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen simpati terhadap nasib dan dugaan yang dihadapi oleh Syamsul serta mengatakan jelas kelihatan wajahnya sedih serta dalam masalah.

Bagaimanapun, rata-rata netizen lain memuji Syamsul tetap sporting melayan peminat meskipun sedang berdepan banyak masalah serta mendoakan urusan pengarah itu dipermudahkan.