Netizen Malu Tengok DSV, Lucinta Luna Menggeletis Di Pavilion
Baru-baru ini perkongsian jutawan kosmetik Datuk Seri Vida menjadi perhatian ramai apabila memuat naik video bersama rakan baik, Lucinta Luna.
Menerusi video itu, Vida bersama Lucinta dilihat bergelak ketawa di sekitar Pavilion. Malah, Lucinta yang gelak dengan suara ‘jantan’ turut terbaring di lantai sambil diperhatikan orang ramai.
BACA: Iqbal Dah Jangka Qush Tak Lama Jadi PA DSV
Video tersebut turut dimuat naik oleh netizen dan page lain meluahkan rasa bimbang dengan Vida yang semakin kebudak-budakkan.
Sementara itu, di Instagram Vida rata-rata netizen menegur tindakan usahawan itu seolah memalukan diri sendiri.
View this post on Instagram
Malah, ada yang mengecam tindakannya yang bersentuhan dengan Lucinta yang seperti diketahui umum seorang lelaki.
Tidak kurang juga, netizen turut mendoakan agar Vida dan Lucinta diberikan hidayah. Kata netizen lagi, konten seperti itu tidak sesuai dengan usia Vida serta ada yang kasihan dengan anak-anak usahawan itu.
- SUMBER
- BeautifulNara
Aku harap cik B jd Bainun biau di hempuk mak dia ni….
Inilah agenda LGBT, betapa hebat mereka mempromote akitiviti mereka dengan mempergunakan artis dan socmed. Apa nak jadi?
CHRISTIAN DIOR BUNUH DIRI TENGOK DORANG NYER PERANGAI.. BUAT MALU GOOD BRANDED NAME JER.
CIK BEE TEGUR2 LER PERANGAI MOK LU TUUUU
Boikot je produk2 dia dan sekor lagi yg kelepak kelepuk tu
Miang nyeee terkemut2 vida gemok niii
Sawan vs sakai
Bkn tua aje vida…da tua bangka da..kesian meletis tahap gaban
Sesungguhnya aku x mau komen..
Bak kata P.Ramlee… kesiannnnn
xtau nk ckp ape.. masing2 dh tuaa…
apepn nasib baik ank2 dia x ikut perangai mcm mak dia…
good job cik b and kacak… haisshh malu la budak2 lg matang dr yg tua…
kawen je la..lucinta ke apa nama sebenar dia dgn dato vida tu…abis cerita..
letih tgk benda2 gini….
Tak haram ke …pegang pegang tangan
Beginikah perangai seorang pangkat Dato Seri. Ingatkan Dato Seri dapat beri sikap seorang ternama dengan perangai lemah lembut. Ni Samseng jalanan. Macamana orang nak hormat.
Vida jalang selamanya jalang