Neelofa Tiada Perancangan Kahwin
Hos program hiburan MeleTOP, Neelofa yang menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke-26 baru-baru ini menjelaskan dia tidak mempunyai perancangan untuk menamatkan zaman bujangnya pada tahun ini dan berharap semua pihak jelas dengan apa yang disampaikan.
“Saya tiada sebarang perancangan untuk berkahwin pun pada tahun ini,” ujarnya ringkas.
Tambahnya lagi, dia percaya pada jodoh dan rezeki Tuhan. Dia juga tidak meletakkan syarat untuk berkahwin sebelum menjangkau usianya yang ke-30 tahun.
BACA: Neelofa Akan Lebih Berhati Hati Pilih Pakaian Elak Kontroversi Berulang
“Saya percaya pada jodoh yang sudah dirancang Allah jadi saya tidak akan tergesa-gesa. Macam saya sendiri mindset berbeza sebelum umur 30 tahun nak kahwin dan ada anak. Tapi tak semesti rancang awal-awal ini akan dapat anak sebelum umur 30. Jadi saya tak nak fikir perkara yang sebegini. Kalau ada-adalah, kalau tidak ada tak mengapa,” katanya.
Sementara itu, Neelofa turut memberitahu bahawa dia mahu mengimbangkan kedua-dua bidang yang diceburinya itu supaya seiring dengan matlamat dan kerjaya kini.
“Nama saya sebagai brand bermula dari industri seni, dan kerana ini namanya juga yang memberi impak yang positif untuk perniagaan. Jadi ia saling mengimbangi. Kalau diberi peluang saya nak imbang benda itu sampai bila-bila. Ianya bagus dan saya perlukan kedua-duanya untuk terus berjaya dan untuk capai apa yang saya idamkan,” katanya.
Neelofa atau nama penuhnya Noor Neelofa Mohd Noor yang juga merupakan duta kepada produk kecantikan Airish diraikan dalam satu majlis penuh meriah dianjurkan jenama tersebut bersama peminat dan media di Hotel Royale Chulan, kelmarin. (rtky/hfz)
x mnt next
Maafkan saya sahabat sekalian. Saya cuma nak tanya, lelaki yang minum ‘Kopi Kapal Api’ kaw kaw sampai terpelanting kat langit tu dah balik bumi ke blum..??
Dh balik tp pagi tadi terpelanting lagi lepas minum pagi
yang tnya pasal kopi kat atas tu: jawapannya YA sbb tadi ada selisih ngn aku..dia dh balik bumi dah lps terpelanting tu.
dah balik dh… skrg ni ada atas katil kat sebelah nina.. baru habis 10 round!
should retire from the entertainment scene….boring,…
kene rejek ngn kerabat jugak ke smpa kua statement gitu??aritu beria2 kate mcm2..la ni habuk pun xdak
neelofa pakai tudung nampak macam orang tua. tu pakai cara modern sikit, baru lah uumph. boleh lah bagi label tudung neelofa pulak. apa kata?
neelofa duta produk kan,,tudung neelofa x meriah pun,,kosong jer . nmpak neelofa x menyerlah,,
Saya nak tanye…meran tu apamende yg depa selalu sebut dgn yana samsudin tu? Tak fahammmm..sila beri pencerahan..
Laa masih solo, yg hari tu menayang2 cincin risik, ape hal??? Tulah heran jugak kalau sultan yg alim nak kat minah gedik gila publisiti ni. Kalau sultan kawin dgn dia ni mmg bodohlah, dah berdua2an dgn Hans ke mana2 saje. Dah ditebuk oleh Hans pun raja nak kutip ke. Wat jatuh standard je….
Nak tmbah….x de maknanya Raja nak si bunny girl ni…’mengerikan’ je…
mmmm
suka suka suka neelofa…lawa pakai tudung ni.. suka statement lofa sentiasa matang :)
tu pakai tudung macam gaya natasha hudson… ayu aje. pandai dia gaya, tudung nya pun ada design tersendiri.
Aaaaa, suka nya lofa cantik educated inspiring ttp aurat, semoga terus sukses sayang
cutenya lofa bila dah btudung alhamdulilah
Gedix… Jijik… Penciplak rekaan tudung orang… Poyo…… Perasan nak tawen dgn sultan!! Hahahahah!!
Oh puhleaseeee…. Minah hipokrt ni?? Geli lah…next!!
Eh!! What happen to sultanperak or kelantan?? Cakap september 2014??? We olls still waiting u know!!! Dont play2 aaahhh….
Tak suka minah ni hipokrit.. Dah pakai tudung tapi still post sendiri gambar tak pakai tudung!!! Apa ni!!?? Bukan tak boleh crop gambar tu!! Dah betul2 berhijrah ke belum?? Mcm main2 kan… Nak mintak puji peminat je minah gedix ni sama dgn adik dia yg meroyan maki org dlm loghat kelate, mulut mcm longkang muka mcm bangla tu! Family gila glamer and poyosss!! Memalukan org kelantan je!!
betul. masa birthday party ngn kwn2, neelofa mcm x pakai tudung. nampak rambut, pastu nampak leher. pipi pulak siap berlaga dengan pipi kawan lelaki dia. apa ni neelofa >? hari tu beria-ria menangis kata nk berubah ? saya tahu tu birthday party, antara kawan2 je, tapi kenapa tudung nampak rambut, mcm x dipin. sarung macam tu je. shahnaz ahmad siap crop gmbr awak sebab nk hormat awak sbg seorg muslimah, tapi awak selamba je tayang gmbr x pakai tudung.. fasha sandha, walaupun xde gmbr berdua ngn arwah jurumakeup yang meninggal tu, tp dia upload je gmbr arwah sorg. neelofa plak, siap caption “ni je gambar saya dengan arwah. ” tapi kan boleh crop ??
watsapp guys !
do you want to earn some money with just one click and register for free ??
earn $$$$ usd !!
click and get money !!
you do not have to pay anythings,, its free guys !!!
indeed — your dont loss anythings !!
click this link and register…LETS TRY !
http://myinvitepay.com/?ref=234073
*:x lovestruck
***nealofa ada prancngan sendiri,,all the best lofa !!
Amazing! Its actually remarkable piece of writing, I have got much clear
idea on the topic of from this paragraph.
http://myinvitepay.com/?ref=280851
Ishk3