fbpx

Neelofa Kini Berhijab Penuh?

Jurugambar popular, Annas Easkey menerusi akaun Instagram beliau petang ini kongsikan satu screenshot menunjukkan perbualan beliau dengan Neelofa yang kami difahamkan berkaitan keputusan pelakon juga pengacara itu untuk berhijrah.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

Dalam perbualan ringkas itu, Annas Easkey bertanyakan kepada Neelofa sama ada benar beliau kini memang benar benar sudah bertudung dan serius untuk kekal dengan imej itu.

“Yes Annas, I‘ve been praying to God to give me that strong hint for me to always istiqamah and alhamdulillah Allah answered me,” balas Neelofa terhadap soalan itu.

Neelofa Kini Berhijrah, Sudah Bertudung Penuh - ROTIKAYA

Satu berita baik buat semua peminat Neelofa yang sentiasa mendoakan selebriti ini untuk terus berubah apabila sering melihat beliau mengenakan tudung atau hijab lebih lebih lagi dengan perniagaan pakaian muslimah beliau yang mendapat sambutan. (rtky/m)