Rasanya peminat belum lupa yang Neelofa masih belum memberikan jawapan pasti akan khabar angin mengatakan beliau bakal dilamar seseorang dari golongan kerabat istana dan bercakap kepada majalah InTrend baru baru ini, jawapan beliau masih sama.

“Banyak kisah yang sudah Lofa dan keluarga dengar, namun biarlah masa yang menjadi penentu sama ada ia benar mahupun dusta semata mata. Tidka mahu gosip dan kata kata tidak manis ini bikin keluarga dan teman teman tidak selesa. Sekali lagi Lofa minta semua fahami dan hormati keputusan Lofa untuk tidak bicara hal ini,” ujarnya.


Walaupun begitu, Neelofa pastinya tidak boleh lari dari persoalan lelaki idaman dan juga suasana perkahwinan yang diimpikan selama ini.

“Mahu lelaki yang bisa imamkan Lofa dalam mencari jalan yang paling diredhai. Seorang yang membimbing jadi Muslimin yang sempurna dan akan bilang apa yang betul dan tegur pada yang tidak — juga mencari pasangan hidup yang lebih dominan dan bijak berbual”

“Sedari dahulu Lofa memang gemarkan pernikahan di kepualau nan indah. Satu acara yang cukup intimate dan private untuk mereka yang rapat sama Lofa. Satu ruang yang selesa untuk kami menjamu, relaks dan beriadah kasual,” jelas Neelofa lagi.

Jadi, ada lelaki di luar sana yang mahu penuhi impian Neelofa ini? (rtky/m)