Sekali tengok, gambar promosi kami di’atas seperti kulit sebuah album penuh penyanyi pop dari Korea Selatan. Nyata’nya gaya Nazim Othman tidak pun jauh berbeza dengan wajah tipikal dari sana.


Memiliki wajah komersial dan menjadi pujaan ramai peminat hiburan Malaysia selepas membintangi beberapa drama TV seperti Awan Dania, Manjalara, Ponti Anak Remaja & Asmara, Nazim Othman menjadi pilihan Ellesse Time.

Nazim Othman bakal menjadi wajah Ellesse Time terbaru untuk tahun 2012 & beliau akan terbang ke Bangkok, Thailand hujung minggu ini untuk menjalani sessi fotografi untuk fesyen di’sana.

Rotikaya.com telah di’jemput untuk bersama sama menyaksikan sessi fotografi ini dan peluang ini kami ambil untuk membawakan soalan soalan anda untuk Nazim Othman jawab untuk edisi #TanyaNazim. 

Tanyakan apa sahaja yang terlintas di’fikiran anda buat pelakon & juga model kacak ini di’ruangan komen di’bawah. Seperti biasa, kalau anda lebih gemarkan Twitter, jangan lupa sertakan #TanyaNazim bersama soalan anda. Go!