fbpx

Natasha Hudson Kahwin Kali Kelima

Dalam diam, pelakon Natasha Hudson kembali bergelar isteri apabila selamat diijabkabulkan dengan jejaka pilihan hati dikenali sebagai Jay Jasmin.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Memetik mStar Online, Natasha selamat disatukan dengan suaminya di Masjid Al Umm, Bandar Baru Bangi, semalam. Meluahkan rasa syukur hubungan mereka sampai ke jenjang pelamin, pelakon berusia 39 tahun itu berkata dia memilih Jay kerana banyak persamaan antara mereka.

BACA:  Kongsi Foto Bercuti, Natasha Hudson Dah Buka Tudung?

“Saya dah lalui beberapa pengalaman hidup yang mengajar betapa pentingnya untuk mengenali diri sendiri dan pasangan dalam membina hidup bersama.

“Jay seorang yang sangat menakjubkan sejak hati pertama saya jumpa dia. Dia sangat memahami dan kami berkongsi banyak persamaan. Saya rasa sangat bahagia dengan penerimaan keluaraganya.

“Dalam hidup ini tak ada sesiapa yang nak lalui apa yang saya dah lalui. Saya yakin dia adalah yang terbaik untuk saya. Seseorang yang hadir dalam hidup dan saya berdoa kepada Allah agar kami kuat untuk bersama sampai bila-bila,” katanya.

Difahamkan, Natasha berkawan rapat dengan Jay yang berusia lebih muda sejak setahun lalu ketika menyertai aktiviti luncur ombak di Langkawi, Kedah.

Dalam pada itu, Natasha turut memohon orang ramai mendoakan yang terbaik untuk perkahwinannya serta perhubungan mereka diberkati Allah.

“Untuk kali ini saya minta semua orang mendoakan kesejahteraan rumah tangga dan kebahagiaan hati kami berdua dalam melayari bahtera kehidupan ini bersama. Doakanlah Allah bantu bimbing dan memberkati perjalanan perhubungan kami ini,” katanya.