fbpx

Natasha Hudson Dedah Ada Wanita Lamar Untuk Bermadu

Beberapa bulan lalu hangat diperkatakan mengenai dakwaan pelakon Natasha Hudson dikatakan bakal mendirikan rumah tangga buat kali kelima pada 14 Oktober lalu.

Tampil membuat mulut mengenai perkara itu, Natasha mendedahkan dia masih lagi berstatus ibu tunggal. Ujarnya, tarikh 14 Oktober itu merupakan teaser untuk pelancaran produk.

BACA: Pakai Baju Dedah Bahu, Natasha Hudson Tak Peduli Kecaman Netizen

“Sebenarnya saya tak kahwin pun lagi. Tarikh 14 Oktober sebenarnya teaser untuk pelancaran produk tapi tak jadi sebab pandemik.

“Jadi bila ada yang nak kecoh-kecoh, terima kasihlah naikkan pengikut saya. Walhal saya tak cakap apa pun, tapi orang buat andaian,” katanya.

Empat kali berdepan kegagalan rumah tangga, Natasha berkata buat masa ini dia tidak memikirkan lagi soal untuk berumah tangga. Namun, Natasha akui didekati lelaki malah ada wanita melamarnya untuk bermadu.

“Sejujurnya saya tak bersedia lagi. Proses sembuh sebelum ini pun belum selesai. Pelbagai jenis lelaki yang cuba dekati, bahkan ada juga wanita yang siap lamar untuk jadi madu.

“Saya pun tak tahu kenapa mereka berbuat begitu. Mereka mesej di Instagram, saya gelak bila baca,” katanya.

Sebelum ini, Natasha pernah berkahwin dengan Mohd Faiz Mohd Raih pada 2006 dan Datuk Shahrin Zahari pada Julai 2007. Sepanjang perkahwinan, mereka dikurniakan dua orang cahaya mata perempuan iaitu Naeema Kalila dan Faatimah.

Pada Oktober 2018, Natasha mengakui telah bercerai dengan bekas suaminya, Carleed Khaza yang dinikahi pada April 2012 buat kali ketiga. Menerusi perkahwinan keempat Natasha mendedahkan dia sudah bercerai dengan Noor Nashriq Sekarnor tahun lalu.