Nabila Huda antara pelakon wanita yang tidak asing lagi di dalam industri hiburan tanah air dengan lakonannya yang mantap dan sejak dulu lagi pelakon ini sangat sinonim dengan imejnya yang seksi sering diperkatakan ramai.

Baru-baru ini, gambar yang dimuat naik oleh Nabila di akaun Instagramnya menjadi perhatian netizen. Nabila kelihatan seksi mengenakan baju putih jarang bersama seluar pendek paras peha. Rata-rata netizen menyifatkan baju tersebut sangat menjolok mata sehingga menampakkan bayangan coli.


BACA: Sudah 3 Tahun Tak Jumpa, Nabila Huda Akui Rindu Bapa

Seperti sudah dijangka, foto tersebut dikecam teruk dan dihujani dengan komen berbaur lucah. Tidak kurang juga ada yang mengatakan cara pemakaian Nabila Huda tidak seperti orang Melayu.


Walaupun ramai yang mengecam, rata-rata peminat dan pengikutnya memuji kecantikan pelakon itu dan mengaguminya kerana sentiasa yakin dengan diri sendiri serta tidak peduli dengan kata-kata orang terhadap dirinya.

Apa pun, walaupun teguran oleh peminat atau netizen agak kasar dan mengaibkan, namun apa yang dikatakan mereka itu mungkin sekadar peringatan dan tanda sayang terhadap artis kesayangan mereka.