Bila seharian menghabiskan masa di pejabat tu, sudah tentu badan yang letih dan lesu dah tak mampu nak buat apa-apa apabila pulang ke rumah. Yang ada difikiran hanyalah rehatkan diri.

Tapi mana mungkin diri korang dapat berehat macam tu sahaja, bila buka jer pintu rumah boleh nampak kotoran dan debu di lantai. Bab ni paling mencabar ya. Nak pegang penyapu pun fikir dua tiga kali.


Bila benda ni berulang, memang wajib lah korang beli vacuum. Bukan kami nak hasut korang, tapi zaman sekarang memang vacuum lah benda paling utama yang kena ada dalam rumah.

Ha bila, bercakap bab vaccum ni ada banyak jenis vacuum di pasaran. Ada yang model upright, handled, robot dan banyak lagi lah jenis vacuum yang ada.

Tapi Jenis Yang Satu Ni Paling Mudah Nak Handle

Dalam banyak-banyak jenis tu, kami lebih tertarik dengan vacuum Clean X treme Series X4896R, Series X17G dan Vacuum Cleaner X5 dari Swiss Thomas.


Bukan apa, baru-baru ni kami ternampak di media sosial yang kedua-dua vacuum ni memang mempunyai kuasa yang paling power. Bukan tu sahaja, vacuum jenis ni juga mudah untuk korang guna sebab korang dah tak perlu guna wayar yang panjang untuk bawa ke sana sini.

Lagi best, vacuum jenis ni juga bukan sahaja boleh guna di lantai malah di kawasan tinggi seperti langsir pun korang boleh guna.

Korang jangan tak tahu, kalau korang rebut tiga jenis vacuum dari Swiss Thomas yang kami sebutkan tadi korang akan dapat FREE Airfryer. Kat sini saja korang dah jimat RM2K! Nak tahu airfryer apa yang korang dapat? Jom layan sampai habis.

1. CleanXtreme Cordless Vacuum Cleaner Brushless Motor X4896R @ RM688,PERCUMA Air Fryer CM5 bernilai RM490

2. CleanXtreme Cordless Vacuum Cleaner X5 @ RM258, PERCUMA Hand Mixer HM6626 bernilai RM199

3. CleanXtreme Cordless Vacuum Cleaner Brushless Motor X17G @ RM588, PERCUMA Air Fryer CM6.5 bernilai RM490

Siap Ada Sale Lagi!


Berita baik buat korang yang sedang mencari barang rumah tu, sempena Chinese New Year barangan jenama Swiss Thomas ada CNY CRAZY SALE! Korang boleh cuci mata sepanjang bermula sekarang sehinggalah 2 Februari 2022.

Sebelum korang buat fikiran nak membeli, kami payung dulu barang Swiss Thomas dengan harga yang tak masuk akal.

Amacam banyak kan barangan SALE dari Swiss Thomas ni. Paling mudah, korang boleh jer beli di Shopee. Tekan-tekan jer, lepas tu tunggu barang korang sampai depan pintu rumah!

Jangan lupa save the date tau untuk usha barang sale ni. Lepas 2 Febuari ni, harga back to normal dah! Maklumat lanjut layari laman Facebook Swiss Thomas.