Hari raya semakin dekat, tetapi rumah masih belum berhias, perabot masih belum bertukar — jangan panik. Walaupun sehari sebelum raya, anda masih ada masa untuk mencari kelengkapan rumah pada harga yang sangat menjimatkan. Ini rahsianya.

Cari apa sahaja yang anda perlukan di Courts sempena kempen ‘Bijak Berbelanja, Senang Ria’. Semuanya lebih senang!

Di Courts, anda semua bukan sahaja boleh dapatkan barangan pada harga rendah, tetapi boleh menggunakan kemudahan Pelan Courts Flexi Kredit yang menawarkan kadar bulanan tetap hanya 1.25% sebulan, permohonan mudah dan pantas dalam tempoh 24 jam dengan hanya bawa MyKad dan slip gaji/KWSP sahaja dan tanpa deposit. Ya, TANPA DEPOSIT ya kawan kawan.


Kalau anda mahu langsaikan awal Pelan Courts Flexi Kredit pun boleh, tanpa caj tambahan dari Courts. Dan jika anda tidak berpuas hati dengan barangan yang dibeli, anda boleh kembalikan kepada Courts dalam tempoh 30 hari.

Masa inilah mula nak memikirkan mana nak beli oven yang murah untuk buat kuih raya, penyakut baju yang boleh menempatkan baju yang banyak, seterika yang tahan lasak, maklum sahajalah masa raya inilah ramai saudara mara yang akan yang bertandang di rumah dan akan gunakan seterika.

Kabinet televisyen yang bersesuaian dengan deko rumah pun terdapat di Courts. Video Courts yang kami kongsikan ini ada semua barangan yang bermain di fikiran anda.

Bukan itu sahaja, dalam video ini juga anda akan tahu dengan lebih lanjut apa itu Pelan Courts Flexi Kredit dan apakah barangan yang anda boleh bawa pulang dengan pelan ini?

Jom tonton video ini dan tentunya buat anda tidak senang duduk selepas tonton video menarik ini.

Jadi apa tunggu lagi, jangan lepaskan peluang untuk terjah kempen ‘Bijak Berbelanja, Senang Ria’ yang sedang rancak berlangsung di Courts seluruh Malaysia ketika ini.

Banyak betul barang menarik pada harga yang tidak masuk akal. Penghawa dingin baru untuk sejukkan tetamu di hari raya hanya RM18 sebulan.

Bukan itu sahaja tau, banyak lagi kelengkapan rumah yang ditawarkan oleh Courts dengan harga yang berbaloi-baloi. Senang cerita raya tahun ini semuanya barangan daripada Courts.

Yalah mana mungkin anda tonton sahaja video ini tanpa membelinya. Mana nak cari set meja makan yang lengkap dengan kerusi yang cantik dengan ukiran yang halus. Hanya di Courts sahaja tau. Harga pula murah siap boleh bayar bulanan lagi.

Bukan setakat di cawangan Courts, anda juga boleh memilih barangan kelengkapan rumah idaman secara online di www.courts.com.my, senang hidup kita sekarang bila segalanya dipermudahkan.

Untuk maklumat lanjut ikuti Courts Malaysia di Facebook dan Instagram. “Nilai lebih baik, hidup lebih senang”