fbpx

Nadia Brian Harap Suami Terus Lafaz Cerai Di Mahkamah

Kemelut rumah tangga Nadia Brian terus hangat diperkatakan apabila suaminya, Muizz Nasruddin mendakwa melihat pelakon itu curang di depan matanya serta mempunyai bukti isterinya bersama lain di sebuah hotel.

Tampil membuka mulut mengenai dakwaan suaminya itu, Nadia berharap suaminya akan terus melafazkan cerai di mahkamah nanti dan mahu perkara itu diselesaikan secepat mungkin.

BACA: “Saya Sendiri Nampak Isteri Dengan Lelaki Lain Di Bilik Hotel”

“Saya sudah tawar hati dengannya. Banyak juga kerenah Muizz yang tak dapat saya kongsikan demi menjaga aibnya. Saya harap di mahkamah nanti Muizz akan terus melafazkan cerai,”

“Saya harap semua ini dapat diselesaikan cepat supaya masing-masing boleh teruskan kehidupan. Tak nak simpan perasaan dendam yang tak habis,” katanya.

Menafikan sekeras-kerasnya dakwaan dia berlaku curang terhadap suaminya sepanjang perkahwinan mereka, Nadia berkata hanya Allah sahaja yang tahu perkara sebenar.

“Biar Allah saja tahu perkara yang sebenar. Mengenai curang saya menafikan sekeras-kerasnya. Saya tidak curang sepanjang tempoh perkahwinan dengan Muizz,” katanya.

Terdahulu, Nadia mengakui suaminya sudah menfailkan perceraian di mahkamah dan mereka kini sedang menunggu tarikh untuk ke mahkamah.