fbpx

Nabil Ahmad Jawab Isu Video Isteri Berkemban Tersebar

Baru-baru ini timbul kekecohan di media sosial dimana ketika Nabil Ahmad membuat video secara langsung di akaun di Instagramnya, secara tidak sengaja kelihatan kelibat isterinya, Zira Ayub seperti sedang berkemban.

Power Geng! Sunway Pyramid Dah Ada Ruang Komersial Baharu

Semakin canggih dan lebih selesa lepas ni bila korang jejak kaki di Sunway Pyramid. Kalau korang nak tahu, menjelang suku keempat tahun ini, Sunway Pyramid akan berwajah baru dengan pengenalan Oasis sebagai ruang runcitnya! Awesome...

Baca Lagi

Tampil memberikan penjelasan mengenai isu tersebut, Nabil memberitahu ianya berlaku secara tidak sengaja dan mereka hanya menyedari perkara itu selepas rakaman itu selesai.

BACA:Isteri Nabil Ahmad Hamil, Harap Dapat Anak Lelaki

“Ketika membuat rakaman, tanpa disangka isteri yang sedang berkemban melintas di belakang. Perkara itu hanya disedari selepas rakaman tamat.

“Isteri juga menerima pelbagai mesej pengikut di laman sosial yang menyuruh saya memadamkan video itu. Apa yang berlaku mengajar saya supaya lebih berhati-hati ketika membuat rakaman video secara langsung,” katanya kepada BH Online.

Dalam pada itu, Nabil meluahkan rasa kesal dan terkilan apabila ada pihak yang mengambil kesempatan dengan menyebarkan rakaman yang mengaibkan isterinya itu.

“Dia memberikan jawapan, ia sekadar hiburan. Namun, saya difahamkan video itu sudah dipadam atas desakan pelbagai pihak. Dalam hal ini, ia terletak pada budi bicara individu itu.

“Dia juga mempunyai ahli keluarga perempuan, bayangkan jika perkara itu berlaku kepada mereka. Apa perasaannya?”,” katanya.

Nabil pun sudah memberikan penjelasan mengenai isu ini dan diharap pihak di luar sana tidak lagi menyebarkan video tersebut.