Tahniah diucapkan buat pelakon dan pengacara popular, Mira Filzah yang selamat melahirkan cahaya mata sulung, bayi lelaki di sebuah pusat perubatan di Kuala Lumpur pada jam 3.40 pagi tadi.

Berita gembira itu dikongsikan oleh suaminya, Wan Emir yang turut memberitahu anak lelaki mereka itu turut berkongsikan tarik lama sama dengan Mira mengikut kalendar Islam.


BACA: “Mira Filzah Di Luar Nampak Steady, Di Rumah Manja” – Suami

“Setinggi-tinggi kesyukuran kepada Allah SWT isteri syurgaku Nur Amirah Filzah telah selamat melahirkan putera sulung kami pada tarikh sama seperti ibunya iaitu pada tarikh 9 Syawal, bersamaan 10 haribulan 5 tahun 2022 pada jam 3.40pagi,” tulisnya.

Emir turut memaklumkan isterinya dan putera mereka itu berada dalam keadaan sihat serta mengucapkan terima kasih yang mendoakan mereka sekeluarga.


“Putera kami yang bergema nyaring tangisannya berada dalam keadaan sihat, di samping ibunya yang juga dalam keadaan sihat wal’afiat.

“Kami mengucapkan jazakallahu khairan dan jutaan terima kasih kepada semua atas doa dan harapan yang telah dicurahkan ke atas perjalanan kami sekeluarga ini,” tulisnya.