Nampaknya segala teka teki mengenai spekulasi Mira Filzah hamil terjawab apabila lewat malam tadi, perkongsian pelakon dan pengacara itu mengumumkan dirinya kini berbadan dua.

Menerusi entri itu, Mira turut memuat naik gambar alat ujian kehamilan serta berkongsikan usia kandungannya kini bakal memasuki trimester ketiga.


BACA: Mira Filzah Tak Sorok Kalau Hamil, Nak Bulan Madu Ke Eropah Sebulan Dengan Suami

“Syukur Alhamdulillah, segala puji bagi Allah pemilik seluruh alam, perkhabaran diterima pada tahun lepas yang kami akan menimang cahaya mata sulung kami. Insha’Allah, usia kandungan akan memasuki trimester ketiga tidak lama lagi,” tulisnya.

Dalam pada itu, Mira turut menzahirkan ucapan terima kasih buat mereka yang sentiasa mendoakan mereka sejak dari awal hingga kini.


“Kepada semua yang berharap dan mendoakan kami dari dulu hingga kini, dengan rasa insaf dan rendah diri kami mengucapkan jutaan terima kasih.

“Semoga Allah SWT merahmati dan mengangkat segala usaha dan doa setiap seorang daripada kita, aamin amin YRA,” tulisnya.

Mira Filzah mendirikan rumah tangga dengan Wan Emir pada September 2020. Emir merupakan anak kepada Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Mastura Mohd Yazid.