fbpx

Michael Ang Jadi Penyanyi, Tak Kisah Suara Dikutuk Janji Dapat Duit

Bukan sahaja bergelar pelakon dan pengarah, Michael Ang kini menjadi penyanyi apabila bakal melancarkan lagu single.

Power! Perjuangan Anak Kepada Ayah Maka Terhasilnya Produk Hebat Ini

Kalau sebut jer tentang penyakit tiga serangkai, pasti kita akan rasa takut kan? Yelah siapa jer yang nak penyakit ini 'hinggap' pada badan kita? Tiada siapa pun yang nak weh. Anda jangan tak tahu, ada...

Baca Lagi

Bagaimanapun, ada yang mengkritik tindakannya itu yang dikatakan gila glamour sedangkan sebelum ini pengarah itu sering mengutuk penyanyi lain.

BACA: Michael Ang Nasihat Beli Rumah Sebelum Usia 28, Tak Kisah Flat Je Pun

“Eeerrmm dulu ko kutuk kiri kanan orang sana tak leh nyanyi orang sini tak leh nyanyi ko pi tengok event ko kata suara tu ke laut la apa la end up now ko buat lagu…Eerrmmm Gils Glams!! Sorry.. same jer level ko!!,”kritikan rakan selebriti.

Tidak melatah dengan kritikan tersebut, Michael berkata dia tidak kisah dikutuk kerana apa yang penting baginya ianya berbayar.

Kata Michael lagi, dia tidak keluarkan duit untuk membuat lagu tersebut tetapi ada pihak yang mahu dia menyanyikan lagu berkenaan.

“Hmm kutuk la babe janji bukan aku keluar duit untuk buat lagu tapi orang yang nak I nyanyi. Janji dapay payment,” katanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael Ang (@michaelang38)

Sementara itu, menerusi satu perkongsian di Instagram semalam, Michael dilihat sudah memuatnaik teaser single terbaharunya serta meminta pendapat orang ramai mengenai nyanyiannya.