fbpx

Mia Sara Elak Jumpa Media, Tak Benarkan Wajahnya Dirakam

Sejak kebelakangan ini hangat diperkatakan mengenai nama pelakon Mia Sara apabila ada netizen yang meluahkan rasa kecewa melihat imej gadis itu.

Power Geng! Sunway Pyramid Dah Ada Ruang Komersial Baharu

Semakin canggih dan lebih selesa lepas ni bila korang jejak kaki di Sunway Pyramid. Kalau korang nak tahu, menjelang suku keempat tahun ini, Sunway Pyramid akan berwajah baru dengan pengenalan Oasis sebagai ruang runcitnya! Awesome...

Baca Lagi

Terbaru, tular pula video di aplikasi TikTok memaparkan Mia dilihat memakai baju ketat berwarna kelabu sedang menari bersama rakannya sekaligus mengejutkan netizen.

BACA: Baju Makin Ketat, Penampilan Mia Sara Dikritik Netizen

Memetik Harian Metro, Mia mengelak bertemu dengan media ketika menghadiri program sempena sambutan Hari Malaysia di Dataran Merdeka.

Difahamkan, Mia enggan ditemu bual pihak media dan pelakon itu yang terlebih dahulu didekati jurufoto tidak membenarkan wajahnya dirakam melainkan hanya untuk tujuan jenama yang dihadirinya hari ini.

Dalam pada itu, Mia turut didekati beberapa pegawai perhubungan awam yang ‘memujuknya’ untuk bertemu media, namun tidak berjaya.

Terdahulu, ramai peminat meluahkan rasa sedih melihat penampilan Mia itu serta mendoakan yang baik-baik sahaja buat pelakon itu.