Baru sahaja melancarkan lagu single terbarunya berjudul Hujan, nampaknya lagu usahawan sensasi Ahmad Iqbal Zulkifli itu mendapat respon positif daripada netizen.

Mana tidaknya baru sahaja dua hari dilancarkan, muzik video lagu tersebut mendapat lebih 1 juta tontonan. Namun, seperti sudah dijangka ada yang kurang senang dengan penglibatan Iqbal dalam bidang nyanyian.


BACA: Iqbal Dedah Kos Poster Lagu Hujan Bersamaan Harga Sebuah Honda Civic

Malah, ada netizen yang menyampah sangat dengan bekas kekasih Datuk Seri Vida itu sehingga menyunting gambar Iqbal menjadi anjing dan babi.

Sedar mengenai perkara itu, menerusi satu perkongsian di Instagram, Iqbal tampil memojon maaf jika perbuatannya itu mengundang kemarahan banyak pihak.


“Saya memohon maaf atas segala perbuatan yang mengundang kemarahan semua di sini. Saya banyak khilaf, harus terima segala ini dengan hati yang terbuka,” katanya.

Kata Iqbal lagi, dia tidak menyimpan sebarang dendam terhap pihak yang menyunting gambarnya itu kerana tidak semua perkara dilakukannya betul serta meminta untuk mendoakan agar dia menjadi lebih baik.

“Sedikit pun saya tidak berdendam kerana saya tahu tidak kesemua perkara saya lakukan itu betul. Doakan saya dapat menjadi lebih baik,” tulisnya.