Tak dapat dinafikan benda cantik ni memang selalu orang nak pandang, ye dok? Baru lah sejuk mata bila nengoknya!

Cuba anda bayangkan berada di taman bandar yang luas yang dilitupi dengan landskap tropika hijau? Lagi layan perasaan la kalitu. Tenang jer rasa. Walaupun anda berada di tengah-tengah kota pun tak jadi masalah lagi lah bila dikelilingi tumbuhan menghijau ini.

Tapi dok tengah-tengah KL ni mana la nak cari tempat macam ni? Macam mustahil jer kan, tapi anda boleh dapat semua ini dengan konsep rumah urban, SkySanctuary di Setapak! Memang betul power gais!

Lokasinya yang berada di tengah-tengah bandar KL. Pergh..betul padu! Ditambah pula dengan alam semulajadi di taman tu menambahkan lagi rasa best nak merasai udara segar di tengah-tengah bandar tu.

Ini Memang Betul Power!

Anda nak tahu apa yang lagi power? Bukan 1 atau 2 tapi ada 3 taman yang sangat cantik iaitu SkySanctuary Central Park, Autumn Park & Blossom Park. Banyak aktiviti yang boleh dilakukan di sini gais.

Antaranya trek joging, tempat perlindungan, taman permainan kinetik & gim luar dan banyak lagi. Udahler sejuk mata memandang gais dengan panorama cantik di tengah-tengah bandar KL ni, tempat ini juga selamat untuk anda seisi keluarga!

Tambah menarik, dataran rumput terbuka yang luas turut ada di kawasan SkySanctuary Central Park ini untuk anda melepak dan berkelah di malam hari.

Masa inilah anda boleh habiskan masa bersama keluarga tersayang di kawasan yang lebih privasi, lebih selamat dan juga tak padat dengan orang ramai! Family time bak orang putih kata.

Mana nak dapat kawasan perumahan macam ni kan? Gaya hidup moden dan urban ni memang sesuai sangat untuk anda. Ditambah pula dengan reka bentuk rumahnya yang memberi ruang privasi untuk anda memang rasa best sangat.

Senang cakap, SkySanctuary ni memang cantik sangat!

Hilang Penat Kerja

Dikala anda sedang sibuk bekerja, kalau dapat kawasan perumahan yang indah, bersih dan juga selamat ni, dapat juga hilangkan penat satu hari di tempat kerja.

Lagi menyeronokkan apabila dapat luangkan masa bersama anak-anak dan orang tersayang di sini. Dapat juga melarikan diri dari kesibukan kota!

Anda mungkin boleh menikmati semua taman yang kami sebutkan di atas tadi ini kalau anda tinggal di EdgeWood Residences kerana SkySanctuary Central Park hanya untuk penduduk jer. Sebab tu anda patut tinggal di sini!

Satu lagi, bila anda tinggal di kawasan persekitaran ini, rasa letih anda dari kerja seharian akan hilang dalam beberapa saat sahaja. Serius tak tipu!

Kalau anda nak usha-usha dulu unit di EdgeWood Residences, anda boleh jer buat janji temu dengan menghubungi talian ini, (03) 2727 7468 untuk temujanji. Sebabnya show room dah pun ready untuk anda tengok.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai SkySanctuary, sila lawati website DI SINI.

Kalau anda nak lagi puas hati, jom usha trailer dari SkySanctuary ni gais, confirm melting! Klik DI SINI.

Untuk info lanjut atau nak lawati Sales Gallery SkySanctuary ni, anda boleh check Google Maps kat bawah ni gais.