fbpx

Menangi Perjalanan Ke Hong Kong Bernilai RM15 Ribu Secara Percuma

Bagi siapa yang sudah lama mengidam mahu jelajah Hong Kong bersama yang tersayang tu, ini peluang keemasan yang perlu anda rebut.

Bukan mudah tau untuk miliki tiket PERCUMA untuk 2 orang ke Hong Kong yang ditaja oleh OPPO Malaysia.

Dengan kampen Thousand Stories of the Night ini anda berpeluang menikmati kota Hong Kong seperti selebriti kesayangan anda Neloofa.

Bukan itu sahaja, anda juga berpeluang memiliki OPPO R17 Pro yang baru sahaja dilancarkan di Malaysia dengan harga RM2699.

Selain OPPO P17 Pro yang menjadi hadiah utama dalam peraduan ini terdapat pelbagai hadiah lain seperti Neo Smart-band (2 orang pemenang), Power Bank (2 orang pemenang), dan 10 tiket wayang TGV.

Ada 2 langkah yang anda boleh ikuti, langkah pertama, anda hanya perlu kongsi gambar yang paling menarik pada waktu malam dan muat naik di laman Instagram anda bersama hastag #OPPOR17Pro dan #StoriesOfTheNight.

Pastikan gambar yang anda muat naik di laman sosial dalam mod public. Barulah senang untuk orang ramai dan juru gambar profesional melihat gambar anda.

Dari segi markah pula akan diambil kira sebanyak 50% dari orang ramai yang like gambar anda dan 50% lagi dari juru gambar profesional.

Manakala langkah kedua, anda perlu kongsikan gambar anda di sini serta di laman facebook dan twitter anda.

Tapi jangan lupa pula untuk tulis caption pada gambar tersebut dengan tidak melebihi 150 patah perkataan di kedua-dua platfrom iaitu laman rasmi OPPO dan laman media sosial anda.

Jangan lupa untuk public posting anda di laman sosial tu bersama hastag #OPPOR17Pro dan #StoriesOfTheNight. .

Caption yang menarik turut di ambil kira tahu. Jadi apa tunggu lagi! Tangkap sebanyak mana gambar pada waktu malam dan muat naik gambar tersebut sehingga 18 Disember ini sahaja.

Masa inilah untuk anda jelajah kota Hong Kong selama 6 hari 5 malam bersama yang tersayang. Menarik bukan, sudahlah caranya mudah rugi jika anda sia-siakan peluang ini.

Anda bakal jatuh cinta dengan lensa kamera OPPO R17 Pro seperti selebriti tanah air yang sudah mula jatuh cinta dengan kencanggihan yang ada pada OPPO R17 Pro.

Jika anda ingin tahu menarik atau tidak video yang diambil oleh OPPO R17 Pro ini. Jom tengok video selebriti Chryseis Tan bersama rakan-rakannya yang enjoy gila pusing kota raya dengan lensa kamera OPPO R17 Pro pada waktu malam.

Cantik bukan video yang dirakam oleh lensa kamera OPPO R17 Pro? Inilah salah satu sebab Chryseis Tan jatuh cinta dengan OPPO R17 Pro.

Bukan Chryseis Tan sahaja yang tahu jatuh cinta. Ramai lagi selebriti yang fall in love dengan OPPO R17 Pro seperti Saharul Ridzwan, Zahirah Macwilson, Elfira Loy dan juga selebriti pujaan ramai Neelofa.

Yang pastinya gambar anda tidak akan kabur pada waktu malam dengan OPPO R17 Pro. Jika kawasan anda pada waktu malam dipenuhi oleh cahaya lampu sekali pun OPPO R17 Pro masih mampu memberikan anda gambar yang tepat dan fokus kepada obejek.

OPPO P17 Pro yang dilengkapi dengan skrin 6.4 inci (91.5%) AMOLED FHD+ sangat sesuai untuk anda yang gemar bergambar kerana ia mempunyai tri kamera.

Kamera utama OPPO R17 Pro adalah gabungan daripada sensor 12+16+3D TOF. Sensor 12 megapixel ini dilengkapi lensa dengan bukaan f/1.5+f/2.4 menjamin hasil gambar anda pada waktu malam yang luar biasa.

Fungsi smart aperture juga akan membuatkan gambar anda lebih jelas pada waktu malam dengan bukaan yang bersesuaian. Di samping itu, ia juga disertakan dengan AI Ultra Clear Engine dan 3D TOF yang terdapat pada lensa kamera berperanan sebagai imbasan untuk tiga dimensi.

Secara automatik lensa kamera akan mengesan cahaya yang kuat dan terang dengan bukann f/2.4 sekaligus akan menghasilkan imej yang lebih jelas.

Jangan lupa untuk ke laman rasmi OPPO Malaysia untuk ketahui lebih banyak peraduan menarik yang diadakan dan jadi orang pertama untuk ketahui kehebatan OPPO P17 Pro.