Pada anda si ‘kaki shopping’ tu semestinya ini berita baik untuk anda! Senyum sampai telinga lah jawabnya tak?

Sempena pembukaan semula Felancy di MyTOWN Shopping Centre pada 18 Ogos lalu, anda memang patut datang ke sini. Serius cakap, promosi yang ada buatkan anda tak pergi kemana dah…haha.


Paling menarik, pada 3 hingga 4 September ini pula ada event untuk anda pergi ‘cuci mata’ di situ. Fuh, mesti tak cukup kaki tangan nak shopping ni, haha.

Bukan itu je, untuk 30 pelanggan terawal pada hari tersebut dengan perbelanjaan mana-mana item, anda akan dapat goodies bag PERCUMA daripada dorang. Wow, apa lah agaknya dalam beg tu kan? Tak sabar pula nak serbu ke sana.

Sediakan Duit Anda!

Sebelum anda nak serbu event pada 3 hingga 4 September tu nanti, tolong sediakan duit yang mencukupi ye. Bukan apa, kami tak nak anda ‘terkejut’ melihat promosi kaw-kaw di sana nanti. Haha.


Sebagai persediaan awal, meh sini kami kongsikan dengan anda promosi apa yang ada di sana okay.

Pembukaan Event

1. RM1 Panty/ Girdle apabila anda membelanjakan RM50 dalam (1) satu resit tunggal [11pg-6ptg]

2. RM5 Bra/ Sport Bra apabila berbelanja RM50 dalam (1) satu resit tunggal [11pg-6ptg]

3. Cabutan bertuah untuk anda! Tiada perbelanjaan minima dalam (1) satu resit tau.

4. Perfume percuma apabila anda membelanjakan RM180 dalam (1) satu resit

5. Percuma gula-gula kapas

Promosi dalam kedai

1. RM1 stokin dengan sebarang pembelian (had 2 pasang setiap transaksi)
2. RM1 seluar dalam seamless dengan pembelian RM20 (had 2 helai setiap transaksi)
3. RM1 seluar dalam dengan pembelian bundle 4 dengan harga RM100

Amacam gais? Best kan? Anda ‘wajib’ bawa famili dan rakan-rakan anda shopping sekali di sini. Sumpah berbaloi!

*Tertakluk kepada terma dan syarat

Jumpa anda di F1-0133, Tingkat 1 okay!

Untuk info lanjut klik link di bawah.

Boutique: https://bit.ly/3OX2RGh
Website Rasmi: https://www.felancy.com.my/
Facebook: https://www.facebook.com/felancymy/
Instagram: https://www.instagram.com/felancymy/