Wah! Raya dah tak lama jer lagi gais? Macam mana persiapan anda tahun ini? Harap-harap okay la yer. Walaupun PKP, Raya tetap kena raikan juga. Jangan sedih-sedih tau.

Video call mak ayah kat kampung tu nanti. Tak pun boleh kasi hadiah kat diorang. Haa…anda tunggu nanti kita tunjukkan apa hadiah yang anda boleh bagi kat mak ayah di kampung tu okay.

Dah alang-alang dok sebut pasal Raya ni, kami geram juga dengan Klook ni. Melampau! Banyak sangat promo yang diorang nak kasi anda tau.

It’s Happening Now!

Anda nak tahu tak diorang ni nak membantu anda untuk memudahkan anda membuat persiapan Raya ni weh. Mudah sangat, dengan kod promo “Duit Raya” sehingga RM100, hadiah bernilai RM2,000, Juadah Ramadan hingga 30% diskaun, tawaran hotel kaw-kaw dan banyak lagi!

 

Wah, wah! Terujanya bila tengok kan apa yang Klook nak bagi anda ni. Bukan sikit tapi banyak gila! Weh, sumpah rugi kalau anda buat dek jer.

Nak tahu macam mana nak dapat semua ni? Hangpa kena baca sampai habis artikel ni okay!

“Kita Putar Halim!”

Haa..ini bukan rancangan Roda Impian yang dipengacarakan oleh Halim Othman tu, tapi ni putaran Klook yang anda boleh dapatkan Duit Raya! Wuuu..semangatnya!

Nak dapat duit Raya mesti anda perlu buat putaran dulu. Limited untuk 5,000 orang yang pertama jer tau. Siapa cepat dia dapat! Anda juga boleh enjoy sehingga RM100 untuk diskaun baucar. Hamboi huntongnya lahai…Try your luck lekas! Tekan LINK INI.

Jom Kongsikan Senyuman Raya

Ada lagi gais, Klook juga ada buat charity tau. Inisiatif charity “Kongsikan Senyuman with Klook” ini memberi peluang kepada anda untuk meletakkan senyuman di bibir anak-anak yang kurang bernasib baik.

Masa inilah anda boleh menghadiahkan pengalaman dan luangkan sedikiti masa untuk enjoy dengan dengan mereka. Anda boleh sertai aktiviti dengan mereka dengan membeli tiket untuk ke Aquaria KLCC, Farm in the City dan juga Petrosains.

Sambil-sambil #kongsikansenyuman dengan anak-anak yang kurang bernasib baik di rumah anak yatim terpilih ini sambil-sambil juga anda simpan memori indah ini nanti.

Hanya dengan 3 klik jer! Beli tiket anda SEKARANG DI SINI.

Raya Tak Boleh Balik Kampung? No Worries…

Bila kerajaan umumkan PKP, memang ramai yang bersedih. Tapi nak buat macam mana kan. Kita masih lagi belum menang. Pun begitu jangan sedih, kalau tak boleh balik, anda boleh beri hadiah pada mak ayah di kampung tu.

Serius, memang kaw-kaw diorang kasi promo untuk gift set ni tau. Ada Unique Hampers, Kuih Raya, Snacks dan banyak lagi!

Check this out!

1. King Purchase

Anda boleh pilih antara 3 set hadiah dalam pakej ini. Pilihan set hadiah antara biskut brownies homemade, mask batik, pelbagai produk dari L’Occitane dan juga lilin yang wangi. Penghantaran adalah percuma di semenanjung Malaysia.

2. Wishful

Untuk yang ini pula, anda boleh pilih daripada 7 set hadiah yang disediakan. Pilihannya adalah antara makanan manis seperti biskut cip coklat, kurma dan pelbagai jenis dodol.

Hadiah lain adalah seperti sabun ketupat buatan tangan dari Wunderbath yang dibungkus dalam kotak buluh tenunan yang dihiasi dengan ribbon, gift tag dan preserved foliage pun ada tau. Pakej ini dah termasuk dengan bayaran penghantaran.

3. Kintry Food Artisanal Snacks

Bagi set hadiah yangni, ia dilengkapi dengan pembungkusan hadiah Raya eksklusif dalam 3 saiz berbeza (Midi, Mini dan Maxi Raya Gift Pack). Comel sangat! Harganya dah termasuk sekali dengan caj penghantaran atau anda boleh take away jer!

4. Darlin’

Kalau anda sedang mencari hadiah yang unik selain makan dan hampers, ha inilah dia yang anda wajib dapatkan.

Dengan aksesori dan pakaian dari batik ini mesti buatkan hati mak di kampung tu terpaut. Hilang kerinduan diorang kat korang tu. Nak pula kalau mak yang jenis fashionista, memang sesuai sangat!

Harga pun berbaloi sangat, bermula RM90 jer. Siap ada kad comel lagi untuk anda tulis dan wish pada mak di kampung tu.

5. Batik Boutique

Set hancrafted batik tak cukup? Dont worry, anda boleh tambah dan dapatkan batik yang berkualiti dan cantik dari Batik Boutique ini tau. Diorang ni siap menang award lagi, so no wonderlah batik diorang ni stunning dan fashionable.

Kalau anda membeli batik dari sini, bukan setakat batik jer, akan ada reusable shibori (Japanese tie-dye) face masks, biskut pandan gula melaka, crispy prawn rolls, batik serviettes, coasters, dan banyak lagi. Tak rugi kalau anda beli!

6. Kek and Co

Hadiahkan mak ayah dan kawan-kawan anda dengan set biskut Raya ni. Ada 3 jenis biskut yang disediakan nanti iaitu honey cornflakes dan sea salt gula melaka choc chip cookies, kuih bangkit, semperit, atau cornflakes rangup serta 2 yummy chocolate bars.

7. Sugar and I

Kalau anda nak hadiah yang lebih bajet, kami pasti chocolate chip cookies ni cukup untuk buatkan orang tersayang anda tersenyum gembira! Sumpah sedap gais. Anda boleh order Belgian Chocolate Chip Cookies atau White Chocolate Almond Cookies dari Klook ni dengan harga hanya RM37 jer.

8. The Tapping Tapir

Raya-raya ni selalunya orang nak minum air yang fresh jer kan, barulah hilang dahaga tu nanti. Jadi anda hadiahkan pada mak ayah kat kampung tu sparkling soda yang sedap ni!

Dibuat daripada natural ingredients iaitu fresh fruit juices, spices, dan herbs dan juga kurang kalori, memang tak rugi untuk anda hadiahkan pada orang tersayang anda ni.

Anda boleh buat pilihan daripada 3 set yang disediakan ini, Setiap satu set ada perasa yang berlainan dan unik seperti apple dan vanilla, grapefruit dan camomile, orange dan jasmine, hibiscus dan lime, guava dan lemongrass, dan banyak lagi gais!

Kalau anda dapatkan set yang ada 12 tin air soda yang sedap ni, anda akan dapat percuma apron Saya Ketua Rumah. Hanya RM88 jer untuk set yangni. Murah dan berbaloi kan?

Jom lekas pilih set hadiah mana yang anda nak hadiahkan pada diorang yang jauh di mata tapi dekat di hati ni! Banyak lagi pilihan set hadiah Raya yang menarik gais. Semuanya padu! Anda klik LINK INI untuk usha lebih 20 hadiah Raya yang perfect yang anda boleh pilih. Jom meriahkan Raya PKP kita tahun ini!

Dapatkan Promo Code Eksklusif Khas Untuk Anda!

Gais, ni special untuk anda jer tau. Anda boleh dapatkan RM15 off untuk pembelian pertama anda di Klook. Guna code ini tau.

Promo code: KLOOKROTIKAYA15
Tempoh sah: Sehingga 31 December 2021
Sah untuk semua aktiviti di Malaysia termasuklah hotel dan juga penginapan.

So apa lagi gais, jom cepat KLIK website Klook ini!