Baru-baru ini, telah kecoh di laman sosial mengenai pelakon Maria Farida yang dikatakan menjadi punca kepada keruntuhan rumah tangga suami isteri. Malah pelakon tersebut turut digelar sundal oleh bekas isteri lelaki berkenaan dalam satu muatnaik status di Facebook.

BACA: Maria Farida Tak Ambil Pusing Gelaran Simbol Seks


Maria Farida Didakwa Rampas Suami Orang - ROTIKAYA_in

Melalui muatnaik gambar wanita berkenaan dengan nama Izlny Karen di Facebook (gambar kiri), dia menyatakan bahawa Maria yang juga merupakan rakannya sendiri sanggup untuk merampas suaminya.

Selain itu wanita tersebut juga mendakwa mungkin dia telah di’mandrem’ oleh Maria sendiri. Bagaimanapun, tidak lama kemudian, anak kepada Izlny sendiri telah memuatnaik satu kenyataan di Instagram berhubung dengan perangai sebenar ibu mereka yang kelihatan seperti menjadi mangsa keadaan sebelum ini.

Menurut anak wanita berkenaan, ibu mereka juga pernah ditangkap khalwat bersama lelaki lain, selalu mabuk malah turut menghalau mereka keluar daripada rumah dan dijaga oleh bapa mereka.


Sehingga kini, Maria Farida sendiri belum mengeluarkan sebarang kenyataan namun harapnya semua perkara yang berlaku tidak melarat kepada sesuatu yang lebih teruk. Malah pastinya Maria sendiri mempunyai penjelasan terbaik mengenai perkara tersebut. (rtky/s)