fbpx

Mamat Ditahan Positif Dadah?

Portal Astro Gempak petang ini melaporkan yang seorang penyanyi lelaki berusia yang pernah popular pada awal 90-an ditahan polis malam tadi selepas ujian air kencing positif Amphetamine adalah Mamat yang pernah menjadi anggota kumpulan Exists.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Nama penyanyi itu turut dikaitkan oleh peminat dunia hiburan yang mengikuti berita berkenaan sejak beberapa jam yang lalu selain menjadikan bayangan pernah memenangi tempat ketiga dalam program realiti televisyen sebagai pembayang kuat.

BACA: Pengurus Dakwa Mamat Gelap Mata Kerana Duit Selepas Gegar Vaganza (ext.)

Mamat pernah memenangi tempat ketiga di program Gegar Vaganza yang berlangsung tahun lalu.

penyanyi.transformed_0

Harian Metro hari ini melaporkan yang Ketua Polis Daerah Ampang, Asisten Komisioner Khairuldin Saad berkata, penyanyi terbabit ditahan di kawasan Jalan Jelatek 2, Jelatek Business Park, Hulu Kelang. Suspek telah ditahan reman bersama dua wanita dan dibawa ke balai polis bagi membantu siasatan. (rtky/m)