Kami percaya kebanyakan di antara anda suka melancong bukan? Tipulah jika ada yang tidak suka melancong. Yalah mana tidaknya, dengan melancong ia dapat memberi anda ketenangan dan keseronokan.

Tambah lagi, jika melancong ke luar negara. Bukan sahaja dapat melihat tempat-tempat menarik malah dapat juga mempelajari budaya di sesebuah negara.

Tapi sebut sahaja soal melancong pekara pertama yang bermain di minda anda semestinya perkataan ‘murah’ bukan? Buat anda yang suka melancong semestinya anda inginkan tiket penerbangan dan penginapan yang save bajet namun dalam masa yang sama dapat memberi anda keselesaan apabila melancong ke negara orang.

Kali ini anda tidak perlu pening kepala lagi memikirkan di mana mahu mendapatkan tiket yang begitu murah. Dengan Picodi.com anda boleh melancong ke negara idaman anda dengan penurunan harga yang di luar jangkaan.

Anda pasti terkejut apabila melihat harga yang ditawarkan oleh Picodi.com ini. Bak kata orang ‘lain dari yang lain’. Senang cerita memang puas hatilah dengan harganya.

Bukan hanya sekadar 10% potongan harga yang di beri malah ada yang mencecah sehingga 80% potongan harga. Rasanya sudah cukup berbaloi untuk anda melancong dengan potongan harga menarik ini.

Jika sebelum ini laman web Agoda dan Expedia merupakan laman web tumpuan utama anda untuk menempah tiket penerbangan dan penginapan. Di mana laman web ini sering menawarkan pakej harga yang murah.

Yalah mana tidaknya masa ingin melancong inilah anda memerlukan potongan harga yang berbaloi-baloi sehingga membuatkan anda mampu jelajah satu dunia.

Tapi tahukah anda, laman web Picodi.com juga membuat perbandingan harga daripada laman web Agoda dan Expedia.

Dengan tawaran harga yang terpapar dari laman web Agoda dan Expedia anda boleh mendapat harga yang menjunam dengan mencari tawaran harga terhebat di dalam laman web Picodi.com.

Bukan sahaja perbandingan harga dari Agoda dan Expedia, laman web Picodi.com juga turut memudahkan anda untuk membuat perbandingan tiket dari Malaysia Airlines.

Mana tidaknya Malaysia Airlines selalu membuatkan anda tidak senang duduk apabila melihat pakej-pakej yang ditawarkan oleh syarikat terkemuka ini.

Bukan sahaja tawaran tiket penerbangan di dalam Malaysia yang menjadi tumpuan peminat Malaysia Airlines malah di luar negara tidak kurang hebatnya.

Namun dengan adanya Picodi.com anda boleh melihat perbandingan harga yang ditawarkan oleh ketiga-tiga laman web tersebut.

Menarik lagi di Picodi.com juga anda diberi kupon kod diskaun secara percuma untuk pelbagai platform.

Lagi awesome, kupon kod yang diberikan oleh Picodi.com ini dijamin sah digunakan untuk untuk mendapat harga yang jauh lagi murah daripada laman web lain mengikut syarat tawaran yang dinyatakan.

Jadi dengan laman web Picodi.com ini anda bolehlah melancong sambil bijak memilih harga tiket penerbangan yang berbaloi.

Siapa yang tidak mahu rebut peluang kecemasaan ini bukan? Sudahlah murah dapat pula melancong ke tempat idaman yang telah lama terkaku dalam senarai buku trevel anda.

Dengan adanya Picodi.com anda tidaklah lagi berbelanja besar untuk melancong. Hanya dengan satu laman web sahaja anda sudah boleh lihat tiga harga yang berbeza-beza ke destinasi yang sama.

Jimatlah masa dan tenaga anda selepas ini tidak perlu mencari lebih banyak laman web lagi.