fbpx

“Lunch Bersama Menantu Saya, Isteri Syamsul Yusof” – Ibu Syamsul

Sejak bulan lalu hangat diperkatakan mengenai kemelut rumah tangga pelakon Puteri Sarah dan suaminya, pengarah Syamsul Yusof.

Tindakan Puteri Sarah mengambil tindakan undang-undang terhadap penyondol membuatkan ramai netizen boleh meneka rumah tangga mereka dilanda ujian.

BACA: “Jangan Ugut Anak Saya Kahwin Dengan Video Palsu” – Ibu Syamsul

Dalam temu bual sebelum ini, Puteri Sarah berkata keluarga menantunya sentiasa menyokongnya serta akan berada disisinya.

 

Baru-baru ini perkongsian ibu mentuanya iaitu Datin Fatimah Ismail ada memuat naik gambar bersama menantunya menikmati makan tengah hari.

Apa yang menjadi perhatian, kapsyen ibu kepada Syamsul Yusof itu turut menyebut Puteri Sarah adalah isteri kepada anaknya.

Diruangan komen, Puteri Sarah turut dilihat membalas muat naik tersebut meluahkan rasa sayang terhadap ibu mentuanya yang dipanggil mama.

Perkongsian Datin Fatimah itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang memuji hubungan baik Puteri Sarah dengan ibu mentuanya meskipun sedang berdepan kemelut rumah tangga. Malah, ada netizen membuat andaian kapsyen terebut ditujukan kepada penyondol.

Dalam pada itu, ada yang gembira apabila di belakang Puteri Sarah ada ibu mentuanya yang sentiasa menyokong dan memahami keadaan menantu.

Terdahulu, Puteri Sarah mengambil tindakan undang-undang terhadap orang ketiga yang menganggu rumah tangga dan kehidupannya selama ini iaitu Ira Kazar.