Sejak kebelakangan ini hangat diperkatakan mengenai isu orang ketiga atau penyondol rumah tangga pasangan yang sudah berkahwin termasuk melibatkan selebriti.

Susulan isu tersebut, perkongsian pengarah terkenal Michael Ang menjadi perhatian ramai dimana jika dahulu watak penyondol di dalam drama adalah wanita yang tidak bertudung dan seksi.


BACA: “I Rasa Puteri Sarah Nak Syamsul Lagi, Cuma Dia Tengah Marah…” – Michael Ang

“Tiba-tiba terfikir kalau dulu buat cerita watak penyondol selalu perempuan tu color rambut, make up tebal and pakai seksi! Betul tak?” tulisnya.

Namun kini Michael lebih berminat untuk mengambil pelakon yang bertudung dan alim untuk memegang watak penyondol sama seperti isu semasa yang sedang hangat diperkatakan kini.


“Tapi lepas ini kalau nak cast penyondol kena ambik yang nampak alim dan bertudung, acah-acah suci. Baru tu realiti!” tulisnya.

Dalam pada itu, Michael sempat menyelar tindakan seorang TikTokers yang mahu menukar agama untuk mendapatkan sokongan netizen serta menyifatkan tindakan tersebut memalukan.

“By the way, itu TikTokers you very “so hai”. Lu ingat tukar agama tu suka suka ah? Orang macam lu la buat orang macam kita malu! Lu lagi baik pergi mampus la!”