“Kami tak main ler pakai produk Melayu, apa barang bhai? Ntah ye ke tidak produk ni berkualiti!”

Ini antara dialog sesetengah mulut-mulut orang yang selalu sangat memperlekehkan produk orang Melayu ni. Asal sebut produk bumiputera mulalah bibir tu nak menjebik. Amboi hina sangatkah produk kita ni uols?



Anda dah boleh stop dah pemikiran skeptikal tu, menghina macam tu. Zaman dah maju gais, 2021 dahni. Pemikiran tu dah kena kedepan dah.

Tak semua produk bumiputera ni tak okay dan tak berkualiti. Semuanya okay lah gais. Cuma kadang tu kita ni terlalu ‘disuap’ dengan iklan-iklan produk luar negara! Sampaikan dah ‘buta’ nak pandang produk bumiputera ni. Walhal produk bumiputera ni ada yang lebih power dari produk luar negara tau.


Ada Di Mana-Mana!

Sebut bab produk bumiputera ni, kami nak tanya anda lah kan, anda perasan tak kalau walk-in ke mana-mana kedai runcit, atau pun kedai makan mesti akan terjumpa satu wangian di kaunter depan tu. Baunya tu toksah dok cakap lah, memang menyucuk lubang hidung. Wangi yakmat!

Haa…Kalau anda nak tahu itulah salah satu produk wangian serbaguna yang tengah hot selling dan dah viral pun sekarang ni gais! Dan dah ada lebih 6 ribu ejen pun di sekitar negara kita ni. Padanla asyik jumpa jer jenama ni di mana-mana!

Gerila Haruman Bliese

Eh lupa pula nak bagitahu, produk yang viral tu adalah pewangi serbaguna Bliese! Ia ada 3 jenis produk wangian iaitu Bliese Wooden Cap, Bliesematic dan Bliese Body Perfume.

Bliese Wooden Cap

Bliesematic

Bliese Body Perfume

Kalau anda nak tahu sekarang ni mereka nak buat projek gerila besar-besaran di seluruh negara. Kempen wangian serbaguna ni dinamakan “Gerila Haruman Bliese”

Macam mana tu? Gerila Haruman ini akan menfokuskan dan memastikan bahawa produk Bliese ini boleh didapati di mana-mana kedai runcit, restoran- restoran, kedai cuci kereta, kedai vape, kedai gunting rambut, premis makanan yang terpilih dan juga ejen-ejen Bliese seluruh negara.

Haa lepas ni jangan tiba-tiba terkejut pula ye gais, sebab pewangi serbaguna Bilese akan ada di mana-mana sahaja dengan anda! Kempen Gerila Haruman Bliese ni akan attack masuk pasaran runcit di seluruh negara uols! Ui, mantap!

Kedai runcit, stesen minyak, car wash nanti akan dibanjiri dengan wangian serbaguna Bliese! Haa…bukan kaleng-kaleng gais! Siapa cakap produk Melayu tak power?

Pati Wangian Tulen

Lepas ni memang mudah untuk anda dapatkan wangian serbaguna Bliese ni. Macam pengasas dia Suhaimi Saiful cakap lah yang projek ni sebenarnya untuk mudahkan anda untuk dapatkan produk berkualiti dari Bliese.

Suhaimi Saiful sedang ditemuramah berkenaan produk Bliese

Mana taknya, selama 1 tahun 5 bulan produk ini di pasaran, ia telah mendapat sambutan yang sangat positif oleh rakyat Malaysia. Ini kerana pewangi serbaguna Bliese ini merupakan campuran bahan pati wangian tulen yang diadun bersama minyak aromaterapi dan ini adalah YANG PERTAMA DI MALAYSIA!

Bahan yang digunakan untuk menghasilkan pewangi serbaguna Bliese ini juga pastinya selamat digunakan dan bebas daripada bahan DPM yang mampu membuatkan anda tidak terdedah kepada bahaya kanser atau implikasi lain.

Bukan itu jer gais, Bliese turut bekerjasama dengan kilang wangian dari Eropah demi memastikan tahap kualiti terjamin dengan mendapat kelulusan dari INTERNATIONAL FRAGRANCE ASSOCIATION (IFRA). Pergh, padu!

Produk Terlaris!

Satu lagi gais, pewangi serbaguna Bliese ini juga boleh digunakan di semua tempat. Bukan letak dalam kereta jer. Anda boleh gunakan di almari baju, kasut, tandas, boot kereta, ruang tamu dan ruangan yang bersaiz kecil. Serius cakap, kami dah guna wangian Bliese ni, memang wangi dan tahan lama tau.

Sebab itulah produk ini antara produk yang terlaris di pasaran disebabkan baunya yang pasti WANGI, SELAMAT dan BAUAN BERPANJANGAN. Bukan itu jer, ia juga mempunyai pelbagai pilihan wangian selain harganya yang sangat mampu untuk dimiliki oleh seluruh rakyat Malaysia.

Dah Jadi Jutawan!

No wonderlah, hasil jualan mereka setahun jer dah mencecah sebanyak RM12 juta! Mak ai, terbeliak mata ni jang oi.

Dalam masa yang sama, Bliese memang memberi tumpuan penuh untuk membina rangkaian perniagaan melalui sistem Ejen demi melahirkan usahawan yang berdaya saing dan juga berkemampuan.

Dan power tak powernya produk Bliese ni, ada di antara usahawan Bliese ni dah jadi jutawan pun. Anda bayangkan hasil jualan mereka tu jer dah capai RM1.2 hingga RM1.4 juta setahun. Bapaklah…memang tak hairan lah kalau target Bliese untuk tahun ini nak capai RM40 juta! Pasti jadi ni.

Haruman Baharu Inspirasi Nama Orang Terkaya

Untuk info anda juga, bermula 15 Mac 2021, Bliese turut memperkenalkan 5 haruman baru di pasaran bagi menggantikan 5 haruman yang sedia ada. Fuh, mesti wangi gila ni.

Dan apa yang menarik perhatian kami, nama haruman baharu ini adalah inspirasi daripada nama orang terkaya di dunia tau. Setiap bauannya juga mempunyai cita rasa tersendiri. Jom kita check out nama-namanya:

1. Love Page
2. Forest Musk
3. Tropical Buffet
4. Cherry Ellison
5. Morning Glory

Kalau anda nak tahu macam mana baunya, mestilah dapatkan di kedai berhampiran anda. Dalam masa yang sama dapat menyokong kempen Gerila Haruman Bliese ini!

Sudah semestinya anda dan Malaysia akan berbangga dengan Bliese, kerana Bliese merupakan jenama wangian tempatan yang setanding dengan jenama antarabangsa! Yang penting “PASTINYA WANGI, SELAMAT & BAUAN BERPANJANGAN.”