Bila nampak sahaja benda cantik dan unik macam ni memang tak sabar nak cuba. Lagi-lagi bila dapat tahu kualiti yang digunakan tu datang dari Kanada.



Benda jauh ni selalunya wow kan. Rasa tak sabar pula nak kongsi dengan anda semua. Sebab benda ni buat kami rasa teringin sangat nak cuba. Confirm best punya lah!

Sebelum anda tertanya-tanya apa benda yang kami teringin sangat tu, ni ha susu kacang soya Joybean. Cantik weyyy! Boleh jatuh cinta dibuatnya dengan packaging dia yang warna-warni macam ni.

Yang paling kami rasa macam wow tu bukan apa, tengok lah setiap warna yang dikeluarkan ni, semuanya warna-warna pastel. Alahai tak boleh move on lah dengan packaging dia.


Memang kalau terjah tempat-tempat minuman di kedai tu akan nampak dia dulu lah. Dengan bentuk botolnya yang cute dan nice macam ni memang jawabnya akan grab tanpa fikir panjang lah cerita dia.

Yang paling best tu, bukan sahaja luaran dia sahaja buatkan kami tak boleh move on. Rasa dia pun emmmmmmm sedap gila. Siap ada 3 persa lagi tahu.

Kiranya setiap warna tu lain-lain perisa lah. Ada perisa Joybean Original, Joybean Collagen dan Joybean Black Soy & Charcoal.


Rasa dia pula wow sangat! Pekat sungguh rasa kacang soya tu tahu, yang penting tak cair macam susu lain. Sebab dengar cerita susu kacang soya Joybean ni lebih berkrim dan tak mencampurkan sebarang produk minyak. Memang recommended sangat untuk anda cuba.

Yang paling best dan bertambah sedap lagi tu bukan apa, semua susu kacang soya dari Joybean ini dihasilkan dengan kacang soya GMO yang diimport khas dari Kanada, okey! Setiap kacang yang dihasilkan mempunyai kualiti dan rasanya yang unik.

Memang kena dengan tagline susu Joybean ni iaitu Don’t play play our soybeans from Canada okey! Kalau anda tak percaya apa yang kami katakan ni, anda boleh cuba sendiri. Kali tu jangan cakap kami tak payung!

7-eleven

Starbucks

Di mana nak beli? Relex, ni kami nak bagi tahu anda boleh terjah mana-mana 7-eleven, Starbucks, KK mart dan Petronas untuk grab semua perisa yang ada. Baru anda boleh tahu perisa mana yang ngam dengan tekak anda.

Gambar: Facebook Joybean Asia

Macam kami semua perisa ngam. Sedap wehy, serius tak tipu! Kalau anda nak tahu lebih lanjut pasal susu kacang soya Joybean ni anda boleh klik sahaja Facebook rasmi Joybean Asia atau Instagram rasmi Joybean International.