fbpx

Lagi Gossip Cerai: Erra Fazira Enggan Beri Komen, Status Masih Kabur

Lagi Gossip Cerai: Erra Fazira Enggan Beri Komen, Status Masih KaburHilang perkiraan sudah kami akan berapa kali gossip pasangan ini sudah berpisah kedengaran. Kali ini, ada sumber mendakwa yang ia’nya memang sudah berlaku.

Seorang penggiat forum Cari mendakwa Erra Fazira dan suami, Engku Emran telah berpisah secara sah pada penghujung Oktober yang lalu namun di’rahsiakan oleh mereka.

Portal hiburan Murai hari ini melaporkan kenyataan Erra Fazira yang tidak mahu memberikan sebarang tentang pusingan gossip kali ini selain meminta supaya tidak percaya.

“Minta maaf, buat masa ini tiada sebarang kenyataan dan penjelasan untuk Erra berikan kepada umum mengenai gossip ini. Gossip hanya tinggal gossip sahaja”

“Jika ada fakta yang mahu Erra kongsikan bersama peminat & umum, Erra pasti akan memberitahu secara langsung kepada anda & rakan media semua,” ujar Erra Fazira lagi.

Kami yang tiada kena mengena dengan hal ini sebenarnya risau jika jawapan sebegini yang sering di’berikan, gossip ini tidak akan ada kesudahan & makin melarat. Hmm.