Jingle bells, jingle bells, Jingle all the way…Wahhh meriah betul. Tak lama jer lagi dah nak sambut Hari Natal!

Semestinya penganut agama Kristian dah tak sabar-sabar nak hiaskan rumah dengan hiasan semasa perayaan tu nanti kan?


Hah…sebut pasal perhiasan Krismas ni, anda dah usha belum perhiasan pokok Krismas di East Coast Mall? Serius cantik amat! Rasa macam dah kat luar negara dah…

Bertemakan konsep Christmas Winterland, hiasan pokok Krismas sambil dikelilingi dengan rumah ais, rusa, beruang kutub, pokok Krismas dan orang salji dah cukup membuatkan anda merasai bahang sambutan Krismas 25 Disember tu nanti!


Peraduan Ambil Gambar Christmas Winterland

Anda nak tahu tak apa yang best? Wowo…gais! Ada peraduan ambil gambar dengan dekorasi Christmas Winterland ni. Haa…Bukan saja-saja jer anda boleh ‘ootd’ situ tau.

Jadi antara 2 pemenang bertuah menangi hadiah eksklusif yang sememangnya awesome ini. Apa yang anda perlu buat mudah sahaja!

1. Follow East Coast Mall (Eastcoastmall) di Instagram
2. Ambil gambar anda bersama dekorasi Krismas (Christmas Winterland)
3. Jangan lupa letakkan Hashtag #Christmaswinterland @EastCoastMall

Jangan lupa Public kan profil Instagram anda tau. Barulah nanti nampak post anda tu.

Baca terma dan syarat ini:

1. 2 Pemenang akan dipilih.
2. Hanya untuk peraduan di Instagram sahaja.
3. Bermula 1 Disember 2020 sehingga 3 Januari 2020.
4. Hadiah hanya boleh diambil di East Coast Mall.
5. Mengikut terma dan syarat.

So jangan lupa gais masuk peraduan ini gais!

Cepat Tebus Hadiah!

Anda nak tahu tak, bukan setakat peraduan bergambar dengan dekorasi Krismas yang gempak tu jer, anda juga boleh tebus hadiah Krismas bermula 11 Disember 2020 hingga 3 Januari 2021 di kaunter informasi dari 10 pagi hingga 10 malam.

Anda boleh tebus hadiah eksklusif dengan belanjakan RM350 dalam satu resit di East Coast Mall.

*Mengikut terma & syarat. Ingat! Limited sehingga 500 pembeli sahaja tau. Hanya satu penebusan bagi setiap pembeli setiap kempen. Sementara stok masih ada.

Eh! Ada Peraduan Untuk Pembeli Yang Paling Top


Laaa…ada lagi gais! Bermula 1 Disember 2020 hingga 3 Januari 2021, anda boleh sertailah Peraduan Pembeli Yang Paling Top dengan perbelanjaan minimum RM30* dalam satu resit sahaja. Hanya di East Coast Mall.

*Tertakluk kepada terma dan syarat. Tidak sah untuk penerimaan dari pengurup wang, slip urus niaga kad kredit / debit, resit tulisan tangan, pembayaran bil / utiliti, kad nilai store, transaksi tambah nilai, tiket filem, pembelian dengan rebat, ganjaran mata atau baucar tunai, penjualan yang dibuat dari pushcarts dan vendor di kawasan promosi.

Jom Menang Hadiah Eksklusif

So gais, jangan tunggu-tunggu lagi tau. Sempena Krismas ni, anda masuk jer peraduan dari East Coast Mall ni. Mana tahu anda salah seorang pemenang tu! Barulah meriah nak sambut Krismas tu nanti.