fbpx

Jika anda mengikuti Instagram Aeril Zafrel dan Wawa Zainal, pasangan selebriti itu kini berada di Thailand bercuti bersama kakitangan Wawa Cosmetics.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Menerusi TikTok, Aeril ada berkongsikan video bersama Wawa menaiki bot menyusuri sungai yang dikelilingi panorama kehijauan dengan berlatar belakangkan sebuah lagu Thailand.

BACA: Tak Sampai Sebulan Isteri Hadiahkan, Aeril Zafrel Kata Tak Nak Pakai Lamborghini Lama-Lama

Pada pertengahan video tersebut, Aeril dilihat seolah-olah menolak Wawa ke dalam sungai. Seperti sudah disangka, video tersebut menimbulkan rasa kurang senang netizen.

Di laman Twitter, ada beberapa netizen mendakwa aktor itu seolah mempersendakan kematian aktres Thailand, Tangmo Nida yang menggemparkan media sosial berapa bulan lalu.

Malah, netizen turut mengecam tindakan Aeril itu serta menyifatkan ianya sangat biadab serta menyelar bahawa ianya bukan perkara lawak.

Mungkin sedar perkongaiannya itu dikecam teruk oleh netizen, video tersebut dilihat sudah tiada di akaun TikTok Aeril dipercayai telah dipadam.