Kuning dan Kelabu! Siapa sangka warna pantone untuk 2021 ni rupanya ada mesej tersendiri. Paling win apabila anda matchkan dengan membeli perabot untuk diletakkan di rumah. Fuh, mau meletop kalitu.


Hah! Pada anda yang tak tahu warna pantone tu apa, sini kami terangkan. Warna Pantone ni adalah kod warna yang mewakili warna tertentu. Untuk bahasa mudahnya, pantone adalah bahasa standard untuk warna.

Kekuatan & Harapan

Macam yang kami cakapkan tadi kat atas, kombinasi warna pantone kuning dan kelabu sebenarnya membawa maksud kekuatan dan harapan untuk anda lebih kuat dan menaikkan lagi semangat anda!


Dengan warna pun boleh ada maksud macam tu ke?

Jangan tak tahu gais, kalau anda tengok contoh macam dengan warna hijau yang melambangkan kedamaian dan ketenangan. Ha…macam tu juga warna-warna yang lain. Ada maksudnya yang tersendiri dan sedikit sebanyak memainkan peranan dalam kehidupan seharian kita tau.

Sesuai Untuk Perabot Di Rumah

Warna kuning yang terang turut menyampaikan mesej yang mesra dan anda akan berasa tenang jer. Kalau anda nak tahu, gabungan kuning dan kelabu untuk perabot memberikan kemasan yang luar biasa dalam rumah anda nanti.

Gabungan ideal ini sama ada di rumah atau di ruang komersial dapat memberikan asas yang kukuh untuk menerangi ruangan rumah anda. Dalam masa yang sama dapat membuatkan minda anda terbuka dengan gabungan dua warna ini.

Cuba anda bayangkan kalau ada perabot warna camni di rumah anda, barulah mood on bila berada dalam rumah nanti!

Nak nak pula nanti nak sambut Tahun Baharu Cina. Mestilah nak rumah cantik kan? Elok sangat lah kalau nak tukar perabot tu.

Jualan Eksklusif Sempena Tahun Baharu Cina

Semua perabot di rumah seperti sofa, meja dan kerusi makan, side table, meja kopi, kabinet dan banyak lagi anda boleh dapatkan di Rozel. Tak payah pening-pening dah nak mencari.

Jualan eksklusif ini untuk anda sempena Sambutan Tahun Baharu Cina bermula 1 Januari hingga 31 Januari 2021.

Anda boleh ‘melawat’ Virtual Showroom mereka di LINK INI. Awas! Pastikan iman anda kuat untuk view semua perabot yang ada yer. Confirm jatuh hati!

Anda juga boleh view kesemua perabot secara online dahulu sebelum walkin ke showroom Rozel.

Jap! Ada lagi…anda boleh lakukan ansuran bulanan dengan faedah 0% hingga 24 bulan! Pergh, nikmat…

Dah tak nak cakap banyak, lihat sendiri di showroom Rozel terdekat anda di SINI.

Selamat menjamu mata!

#RozelMY #contemporary #fusion #tailored #opulent #sculpted #architectural #traditional #luxurious #timeless #classic #essential #elegant #rozel #sofa #furniture #leather #livingroom