fbpx

Kilafairy: Saya Tidak Mahu Bergantung Pada Lelaki

Apabila sebut saja soal cinta, pelakon dan juga penyanyi, Kilafairy menyatakan bahawa ketika ini dia mahu memberikan perhatian sepenuhnya kepada kerjaya selain tidak mahu bergantung kepada lelaki apabila melibatkan perkara yang ingin dimilikinya.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

BACA: Kilafairy Tidak Mahu Dilabel Artis Kontroversi

“Memang saya tolak tepi dahulu soal cinta. Keluarga dan rakan-rakan memahami saya seorang yang kuar bekerja dan sebab itu mereka tidak banyak bertanya soal jodoh. Ada yang ingin saya capai dahulu sebelum berkahwin seperti memilik rumah sendiri dan beberapa buah kereta”

“Saya tidak mahu bergantung pada lelaki dan biarlah saya peroleh semua itu dengan usaha sendiri,” jelas Kila kepada portal Mangga Online selain menyatakan dia bersedia untuk melangkah lebih serius dalam percintaan bersama pelakon Indonesia, Hardy Hartono. (rtky/s)