Nama Fynn Jamal kembali menjadi sebutan sejak beberapa hari selepas ada pihak dalam industri hiburan sendiri yang meminta untuk beliau berhenti menyanyi secara terbuka dan ini mencetuskan kemarahan di kalangan peminat figura yang lebih popular di Instagram itu.

Namun, Fynn Jamal nampaknya tidak mengambil langkah untuk melatah dengan apa yang berlaku malah lebih selesa untuk berdiam diri tentang isu yang melanda dirinya. Dalam kemaskini terbaru di Instagram, beliau memaklumkan keberangkatan untuk mengerjakan umrah hari ini.


BACA: Secara Terbuka, Damian VE Minta Fynn Jamal Berhenti Menyanyi

Kerjakan Umrah, Fynn Jamal Minta Maaf Pada Semua - ROTIKAYA

Fynn Jamal dalam kemaskini tersebut meminta maaf dari semua pihak selain sudah melupakan dan meaafkan segala kesilapan orang lain terhadap dirinya dan juga keluarga.

“Segala salah silap ke atas kami, telah kami lepaskan. Kalau kalau ada di bahagian kami yang masih belum sudi dimaafkan, bila bila masa satu hari nanti, redhakanlah agar semua kita aman bila dicabut nyawa nanti. Cita cita dunia saya adalah disolatjenazahkan di Kaabah”


“Kalaulah diizinkan yang kuasa, ketahuilah saya cukup bahagia dengan kesempatan nyawa yang dibagi, dan betapa saya berterimakasih kepada setiap kalian– yang buruk dan yang baik,” antara bait tulisan terbaru beliau hari ini.

Kita sama sama doakan perjalanan Fynn Jamal sekeluarga mengerjakan umrah akan mendapat keberkatan dan akan pulang dengan selamat. (rtky/m)