fbpx

Kenyataan Terbaru Elia, Mahu Semua Pihak Henti Bincang Isu Putus Tunang

So we guess, that’s it? Elia si Jejari Runcing hari ini telah menyimpulkan segalanya dalam entry terbaru blog beliau.

Elia yang mengaku sibuk dengan peperiksaan & aktiviti tempat pengajian hari ini memberi kenyataan balas terhadap semua yang pernah peminat hiburan bincangkan.

Tidak secara details namun Elia nampaknya lebih senang untuk meneruskan kehidupan dari memikirkan isu putus tunang yang sudah menjadi isu nasional.

Tidak perlu rasanya kami copy pasta entry terbaru Elia kerana kami bukan blog copy pasta, tetapi kami cuba petik isi isi penting yang Elia mahu sampaikan kepada kita semua.

Elia bersyukur keluarga banyak berada di’belakang beliau sebagai sokongan dan menganggap tindakan keluarga mempertahankan diri beliau adalah betul & tidak perlu di’persoalkan orang ramai.

Elia turut menyatakan yang beliau tidak menyesal pertunangan dengan Khairul Fahmi tidak sampai ke’mana. Baginya ini semua takdir & kehidupan perlu di’teruskan.

Dan, yang paling penting blog Jejari Runcing tidak akan di’tutup semata-mata kerana isu ini. Jadi, selepas ini jika anda berminat untuk mengikuti perkembangan Elia, boleh layan blog rasmi beliau.

Ya, gambar di’sebelah atas sana adalah gambar terbaru Elia si Jejari Runcing. Kami doakan yang terbaik untuk perancangan masa hadapan Elia.