Kalau anda selongkar almari pakaian sesiapapun, pasti akan ada sekurang kurangnya sehelai persalinan merah yang menjadi kegemaran — merah dan fesyen memang berpisah tiada sejak sekian lamanya.

Tidak lengkaplah fesyen anda dengan aksesori merah mewah seperti telefon pintar terbaru OPPO F5 Red Edition yang baru sahaja berada di pasaran. Bukan setakat canggih dan terkini, malah ia akan melengkapkan penampilan anda bak seorang ikon fesyen.

Merah merupakan warna trend masa kini dan ia melambangkan keyakinan, keberanian dan juga gaya. Anda tidak perlu aksesori atau jenama beg tangan yang mahal untuk melengkapkan penampilan anda. Hanya dengan OPPO F5 6GB Red Edition, anda akan nampak lebih bergaya dan mewah.

Neelofa merupakan duta OPPO Malaysia untuk produk OPPO F5 6GB Red Edition. Ini kerana Neelofa merupakan ikon fashion yang terkenal di Malaysia malah busana yang digayakan selebriti ini sering menjadi trend di Malaysia, jadi memang sesuai Neelofa menjadi duta untuk OPPO F5 6GB Red Edition.

Dan baru – baru ini jugak OPPO Malaysia telah membawa neelofa ke Shanghai bagi menghadiri pertunjukkan fesyen Victoria’s Secret, dan Neelofa sendiri telah menggunakan telefon pintar ini ini di Shanghai.

OPPO F5 6GB Red Edition ini hadir dengan kamera hadapan 20MP dengan fungsi AI Beautify yang mampu mengesan jantina, umur dan tona kulit anda untuk selfie yang semula jadi cantik. Sudahlah bergaya, selfie pula on point!

Nampaknya bukan Neelofa sorang je yang suka dengan OPPO F5 6GB Red Edition ini . Phone ini jugak disukai oleh Ayda Jebat, Fattah Amin Mira Filzah, Elfira Loy dan juga Farah Nabilah. Memang sesuai betul diaorang ni dengan warna merah.

OPPO F5 6GB Red Edition yang berharga RM 1,698 ini turut hadir dengan kamera hadapan 20MP dengan fungsi AI Beautify yang mampu mengesan jantina, umur dan tona kulit anda untuk selfie yang semula jadi cantik. Sudahlah bergaya, selfie pula on point, dan kapasiti phone sebesar 6GB RAM dan 64 GB ROM. Jadi korang boleh simpan gambar selfie yang banyak-banyak.

Bukan itu saja, OPPO F5 6GB Red Edition ini ada facial unlock, definitely safe & secure jugak tau!.

Bukan itu sahaja, apabila anda menjadi 1,000 pertama yang menempah OPPO F5 6GB Red Edition ini di http://www.oppostore.com.my/products/f5red/ dan anda akan menerima casing khas bertatah batu Swarovski secara PERCUMA dan Edisi Terhad Gift Box dari OPPO.

OPPO F5 6GB Red Edition

Tawaran begini bukan anda dan kami sahaja berminat, mereka yang popular seperti Neelofa juga tidak mahu ketinggalan memiliki telefon pintar paling bergaya ini untuk melengkapkan penampilan mereka.

Tunggu apa lagi, jadi antara yang pertama untuk memiliki OPPO F5 6GB Red Edition ini dan tiba masa untuk melangkah dengan bergaya memasuki tahun baru. Maklumat lanjut di Facebook rasmi OPPO Malaysia.