Hujung September yang lalu, sebuah portal hiburan ada menulis tentang khabar angin yang timbul mengatakan Jep Sepahtu kini sedang bahagia bercinta dengan seorang pelakon jelita namun nama atau identiti gadis itu tidak pula didedahkan.

Baru baru ini, Jep Sepahtu ada berkongsi sekeping gambar beliau bersama seorang gadis melalui akaun Instagram dan menimbulkan gadis juga pelakon bernama Nazeera Sardi itu merupakan kekasih barunya seperti yang dilaporkan portal tersebut.


Hari ini timbul pula sekeping lagi gambar yang kami kira diambil pada hari yang sama namun kali ini menunjukkan Jep Sepahtu bergambar bersama Nazeera Sardi dan juga ibunya — yang terus disakat peminat — adakah bakal ibu mertua?

Nazeera Sardi merupakan pelakon yang pernah muncul di kaca televisyen menerusi drama Hanya Padamu sekitar tahun 2012 yang lalu dan kini masih aktif berlakon.

Suka kami tengok pasangan ini dan seperti dilaporkan portal hiburan bulan lalu, Jep Sepahtu kini sentiasa tersenyum apabila bersama dengan gadis tersebut, heh. (rtky/m)