Sudah beberapa hari berlalu, namun masih hangat diperkatakan mengenai perkahwinan pengarah terkenal, Syamsul Yusof dan Ira Kazar sehingga dikecam teruk oleh netizen.

Bukan pasangan itu sahaja dikecam, malah bapa kepada Ira iaitu pelakon Kazar Saisi juga turut dihentam kerana membenarkan anaknya berkahwin dengan suami kepada aktres, Puteri Sarah.


BACA: Yusof Haslam Tak Mahu Ambil Tahu Hal Kazar

Bagaimanapun, memetik mStar Online, Kazar yang kini sedang menjalani penggambaran enggan mengulas mengenai isu perkahwinan anaknya itu.

“Saya sekarang ini tiada dirumah kerana sedang shooting di Ipoh, mengenai isu perkahwinan ni saya tidak mahu komen apa-apa. Tunggu la, sekarang ini tak boleh nak komen atau ulas apa-apa,” katanya.

Menurut mStar, pihaknya terpaksa mencari Kazar di kediamannya susulan pelakon itu masih membisu mengenai perkahwinan anaknya meskipun pihak keluarga Syamsul meluahkan rasa terkilan di atas apa yang berlaku.


Terdahulu, Datuk Yusof Haslam berkata tiada keperluan untuk dia bersemuka dengan besannya, Kazar Saisi berhubung pernikahan anak mereka, Syamsul Yusof dan Ira Kazar.