Menerusi duduk, kitorang jemput nama-nama besar dalam industri seni tanah air. Antaranya Sweet Qismina, Adam Lee, Shaza Bae dan Alip Blastoff yang merupakan barisan pelakon juga juara Dewi Remaja dan Hero Remaja.

Sepanjang penggambaran, banyak kejadian lucu yang berlaku. Tapi bukan itu je yang kitorang nak korang tengok, sebaliknya korang pun boleh join sekali menyelesaikan Kuiz duduk, Bikin Panas ni bersama diorang.


Cuba Teka!

Okay sebelum korang tengok adegan mereka, kitorang nak korang teka apa jawapan yang dicari oleh duduk, dalam gambar di atas tu. Korang memang hebat la kalau dapat jawab sebab dua pasangan dalam video ni tak dapat jawab weh!. Akan ada lagi 4 kuiz dalam video yang korang perlu jawab tau. Kita tengok siapa paling banyak dapat jawapan.

Lokasi Yang Strategik Buat Korang Happy

Sedikit info mengenai duduk, yang korang patut tahu iaitu dua lokasinya yang sangat strategik serta namanya yang sangat unik – Se.Ruang D’ Eco Sanctuary yang terletak di selatan Kota Kemuning dan juga Huni D’ Eco Ardence yang terletak di Setia Alam. Kedua-duanya mempunyai reka bentuk yang sangat praktikal dan sesuai untuk golongan milenial, pasangan baru berkahwin dan keluarga kecil.

Bukan itu saja, duduk juga menyediakan kemudahan bagi memenuhi keperluan harian kita seperti sekolah, pusat membeli belah, kedai runcit, taman, bank, pusat 3S, hospital dan kemudahan lain. Untuk keterangan lebih lanjut mengenai kemudahan-kemudahan yang ditawarkan, korang boleh dapatkan semuanya di www.duduk.my.

Masa Untuk Selesaikan Misi!

Psst..Game Time! Korang dah ready ke dengan gajet korang sebab tibalah masa untuk korang tonton dan selesaikan kuiz bersama Sweet Qismina, Adam Lee, Shaza Bae juga Alip Blastoff. Korang boleh juga tonton video ni di Facebook kami dan juga di Facebook duduk.

Belum reda demam lathi challange kini datang pula ‘demam’ challenge baru. Cuma challange ni kalau anda lepas kesemua…

Posted by ROTIKAYA on Jumaat, 26 Jun 2020

Nampak senang, tapi sebenarnya sedikit mencabar kan? Tapi diorang ni kira okay la sebab ada jawapan yang betul. So, korang pun betul berapa? Komen dekat bawah tau.

Join Main-Main Dengan duduk & Menang Ganjaran! Macam Mana Tu?

Okay gais, duduk ni merupakan jenama baharu oleh EcoWorld. Kali ni duduk nak kita teka sendiri apakah yang mereka tawarkan menerusi permainan kuiz yang cukup menarik dan kreatif.

Bukan main saja-saja sebaliknya kalau korang lepas kesemua level kuiz tersebut, korang layak untuk memenangi ganjaran sehingga RM4,000* yang korang boleh nikmati apabila membuat belian untuk mana-mana unit rumah di bawah duduk.

*Tertakluk kepada terma dan syarat!

Selamat menyelesaikan misi, skuad!