Bila tiba sahaja hujung tahun, pasti ramai yang menanti jualan murah bukan? Masa ni mulalah semua kedai rasa mahu terjah untuk lihat sendiri harga durian runtuh sesuatu barangan.

Tapi tahukah anda, ada satu lagi lokasi yang anda patut terjah. Yang pastinya bila anda terjah saja tempat ini pasti anda pulang dengan barangan berjenama.

Mitsui Outlet Park KLIA Sepang satu lokasi yang paling best untuk anda shopping kaw-kaw.

Nak tahu kenapa? Sebab di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang ada super duper sale barangan berjenama dengan harga yang tak masuk akal.

Ada banyak promosi gila-gila sempena musim cuti sekolah ini sehingga 1 Januari 2019.

Bukan sale sahaja tau yang ada di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang ini, anda juga akan peluang mendapat semula wang anda bernilai RM100 jika anda shopping sakan sehingga RM1500 pada 15 dan 16 Disember ini sahaja tau.

Jadi jika mahukan pemulangan baucer tu, anda harus terjah Mitsui hujung minggu ini! Kami pasti anda akan shopping lebih daripada itu disebabkan di lubuk ini anda pasti rambang mata.

Rugi kalau kaki shopping tak terjah tempat ini. Terdapat banyak kedai yang buat sale antaranya Nike, Adidas, Puma, Mango, Guess, Clarks, Voir, Skechers, Converse, Polo, Timberland, Padini, Fred Perry, Versace, Tommy Hilfiger, Swarovski dan banyak lagilah.

Boleh dikatakan hampir kesemua kedai di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang mengadakan diskaun sehingga 90%.

Di Mitsui Outlet Park KLIA ini juga anda boleh bawa pulang hadiah menarik berupa sebuah kereta TOYOTA AVANZA.

Senang saja cara untuk bawa pulang TOYOTA AVANZA ini. Anda hanya perlu sertai peraduan Spend & Win.

Setiap pembelian RM300 dan ke atas (maksimum 2 resit) anda berpeluang bawa pulang sebuah kereta yang cukup selesa untuk letakkan barangan shopping anda. Bukan itu sahaja, anda juga akan dapat pakej percutian di
Jepun
.

Pasti korang tak akan menyesal apabila membeli belah di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang.

Tunggu apa lagi terjahlah sekarang untuk rebut barangan jenama idaman anda.