Kali kedua bergelar bapa, Jimmy Shanley mengakui gembira berkongsi kasih sayang bersama anak keduanya bersama isterinya Mariam Jamilah Abdul Jalil, yanng kini sudah pun berusia empat bulan.

BACA: Bekas Isteri Jimmy Shanley, Nursuhaila Eliani Jatuh Hukum Penjara 7 Hari


“Kenalkan anak kedua saya, Hannah Shanley yang kini berumur empat bulan yang dilahirkan pada 23 Mei lalu. Jujurnya walaupun sudah dua kali bergelar bapa, namun kali ini saya merasai sendiri pengalaman dalam bilik bersalin dan sama-sama dengan isteri untuk membesarkan anak kami”

“Sebenarnya bukanlah saya mahu menyorokkan Hannah, kalau ada yang mengikuti laman Instagram saya, pasti perasan ada gambar bayi di situ. Cuma untuk berkongsi terlalu banyak gambar sebelum ini memang saya hadkan memandangkan anak saya masih kecil” jelasnya kepada Utusan Malaysia.

Selain itu, Jimmy juga menyatakan bahawa dia mahu anaknya dibesarkan sama seperti kanak-kanak lain. Malah dia juga dalam masa yang sama turut berharap agar dikurniakan anak lelaki pula selepas ini dan tidak akan kalah mencuba untuk membesarkan keluarganya. Anda boleh Jimmy, kami yakin. (rtky/s)