fbpx

Janna Nick Kekok Berlakon Dengan Kekasih Sendiri

Umum mengetahui kisah cinta Janna Nick dan Dini Schatzmann bukan lagi rahsia dan sememangnya diketahui ramai. Malah, pasangan itu juga tidak kekok berkongsikan momen bahagia mereka di media sosial.

Pertama kali bergandingan dengan kekasihnya menerusi drama Marry Me Senorita sebagai hero dan heroin, bagaimanapun Janna mengakui kekok ketika berlakon bersama pelakon kacukan Melayu-Switzerland itu

BACA: Janna Nick Menangis Mohon Maaf, Menyesal Gaduh Dengan Netizen

“Peminat drama Melayu perlu menonton drama ini kerana ia antara drama yang amat susah untuk saya lakonkan kerana hero utama adalah pasangan saya sendiri di luar set.

“Watak dan personaliti dalam drama ini sangat berbeza dan memang berlawanan dengan watak sebenar kami lalu mewujudkan perasaan kekok di antara kami,” katanya.

Dalam pada itu, Janna berekata dia dan Dini semenangnya serasi di luar set sebagai pasangan kekasih namun ianya berbeza apabila masuk ke dalam drama.

“Tidak dinafikan kami memang mempunyai keserasian di luar set lakonan tetapi bila harus dibawa ke dalam drama, ia sangat sukar untuk diterjemahkan,” katanya.