fbpx

Janna Nick Dilabel Biadab Gelar Elly Mazlein Janda

Baru sahaja menyambut tahun baru 2020, sudah ada kontroversi terpalit Janna Nick apabila netizen kurang senang dengan tindakannya menggelar Elly Mazlein dengan panggilan janda ketika mengacarakan program Melodi hujung minggu lalu.

Rakaman video tersebut tular di media sosial dan menjadi bualan hangat netizen dimana memaparkan Janna menggelarkan Elly dengan panggilan janda apabila mengumumkan Elly bakal berkahwin tidak lama lagi.

BACA: Janna Nick Akui Lebih Lembut & Manja Sejak Bercinta

https://twitter.com/schasprouse/status/1213702213622648833

Menerusi video itu, tetamu undangan lain dan Awal Ashaari dilihat seolah-olah turut terkejut dengan kenyataan Janna Nick itu. Rata-rata netizen menyifatkan kenyataan Janna itu biadap dan tidak menjaga sensitiviti.

Bagaimanapun, beberapa minit kemudian Janna dilihat tersungkur sebelum dibantu Elly Mazlein untuk bangun. Gara-gara insiden tersebut, netizen mengaitkan dengan perbuatan Janna yang ‘cakap lepas’ itu.

Tidak kurang juga ada segelintir netizen mengatakan mereka tidak pernah berminat Janna mengacarakan program tersebut. Malah ada yang mengatakan Janna tidak profesional untuk mengendalikan rancangan itu.