fbpx

Isu Bersentuhan, Izzue Islam Nafi Berlagak Alim

Izzue Islam dan juga isu bersentuhan sememangnya tidak dapat dipisahkan selain pernah menimbulkan kontroversi bersama Anzalna Nasir kerana perkara tersebut. Khabar angin yang mengatakan isterinya cemburu dan suka mengongkong juga turut menjadi buah mulut industri hiburan tanah air.

BACA: Adegan Bersentuhan: Izzue Islam Nafi Isteri Buat Hal

“Saya bukan nak berlagak alim atau tunjuk bagus tetapi ia hak peribadi dan amat berharap ia dihormati. Saya mengambil pendirian ini bagi menjaga hati isteri dan keluarga selain ingin menjaga statusnya sebagai serorang suami dan tuntutan sebagai seorang Islam”

“Alhamdulillah, perkara ini akhirnya dipermudahkan sedikit demi sedikit. Bagi saya prinsip ini semua saya buat atas nama agama Islam, selain status saya sendiri. Apa-apa pun yang saya lakukan perkara sebegini tidak boleh diambil mudah dan ia memang berkait rapat dengan agama,” katanya kepada BH Plus.

Selain itu, pelakon lelaki ini menjelaskan bahawa pada awalnya, tidak semua pihak dapat menerima perndiriannya namun lama kelamaan pengarah, produksi dan juga peminat turut dapat menerima syarat yang ditetapkan dengan baik. (rtky/s)